Celebrity style

Kako stilom smanjti godine demonstrira Brigitte Macron

jedna od najfototgrafisanijh prvih dama na svetu, poseduje na prvi pogled sasvim klasičan stil, ali se ona i te kako trud da malim stilskim trikovima naglasi ono najbolje i sakrije nedostatke.

Style tips

Izgledajte 10 kilograma mršavije: 12 neprikosnovenih stilskih trikova modnih stručnjaka!

Modni stručnjak, Carla Krup, daje savete i otkriva nekolicinu tajni o postizanju idealne figure uz pomoć garderobe.

Style by Dior

4 stavke koje je Christian Dior smatrao ključnim za izgled žene

Jedan od najpoznatijih velikana modnog sveta krojio je stil žene u posleratnom periodu, a to nije bilo nimalo lak zadatak.

Lični stil

3 greške koje pravite prilikom kupovine jeans-a

Iako se čini da nije lako naći savršen par farmerica koji nam odgovara, pa se pre odlučujemo za one koje inače nosimo, ipak treba obratiti pažnju kada je kupovina ovog komada garderobe u pitanju.

Elle Insider

Nova era uticaja: Četiri svetska imena otkrivaju kako izgleda život influenserke

Četiri svetska imena su se odazvala na naš poziv pute, pogodili ste, Instagrama, i otkrile istinu iza savršeno kadriranih slika i stilizovanih outfita.

Modni fenomen

Nova era uticaja: Četiri svetska imena otkrivaju kako izgleda život influenserke

Četiri svetska imena su se odazvala na naš poziv putem, pogodili ste, Instagrama, i otkrile istinu iza savršeno kadriranih slika i stilizovanih outfita.

Celebrity Style Inspo

Trendy jesenja stilska inspiracija: Modne kombinacije Hailey Baldwin

Prvo se o njoj pričalo kao o ćerci legendarnog holivudskog glumca Aleca Baldwina, potom kao manekeni, onda bliskoj drugarici sestara Hadid, zatim kao devojci Justina Biebera, a onda konačno i p onome po čemu je zaista i najupečatljivija od prvog dana kada su paparaci počeli da prate njeno kretanje - po stajlingu naravno.

Celebrity style

Modna inspiracija: Zavirili smo u garderober Catherine Zete Jones

Možda niste obratili pažnju (ali mi jesmo) stil poznate holivudske glumice poprilično je evoluirao u poslednjih par godina.

Nedelja mode u Milanu

Krademo ideje: Najefektniji stajlinzi sa Nedelje mode u Milanu

Modni fotografi su na ulicama zapazili su mnoštvo odličnih modnih kombinacija, da jednostavno nije moguće posvetiti se samo jednoj trendseterki, iako su pojedine zaista briljirale iz dana u dan. Niti je moguće isto tako posvetiti se samo jednom tredu, koji je zapažen na ulicama ove živopisne modne metrople.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12