MFW SS19

6 najboljih revija sa Milano Fashion Week-a

Italijanski prestavnici modne scene narednu sezonu doživeli su prilično ozbiljno. Ne samo da je bilo teško izdvojiti najbolje kolekcije, već i među onima izdvojenim, još je teži posao bio izabrati favorita. Pogledajte šta su nam majstori prepoznatljive ženske estetike priredili za sezonu proleće/leto 2019.

SS19 London

Najiščekivanija revija u Londonu: Riccardo Tisci opravdao sva očekivanja prvom kolekcijom za Burberry

Ko je zazirao od saradnje Ticsija i čuvene britanske modne kuće, nije imao razloga za strepnju. Ko je (a mnogi su) predviđao opštu propast ove kolaboracije, grdno je pogrešio!

LFW shows

Srpska kreatorka još jednom dokazala zašto je u grupi najuticajnijih dizajnera Velike Britanije

Kolekcija za proleđe/leto 2019., koja je brikazana na Nedelji mode u Lonodnu podcrtala je ime Roksande Ilinčić na britanskoj modnoj sceni.

SS19 London

Kakav veličanstveni debi: Novom kolekcijom Victoria Beckham razoružala sve svetske modne kritičare

Pre deset godina kada je lansirala svohu prvu kolekciju niko nije verovao da će jedna članica girl band atrakcije kakva je bila Spice Girls, išta postići. Svako ko se usudio to tada da kaže (a, mnogi su) sedeo je pognute glave na njenoj debitantskoj reviji na Nedelji mode u Londonu.

NY Fashion Week

Nedelja mode u Njujorku: Omaž mladalačkoj ženstvenosti u debi kolekciji Wesa Gordona za brend Carolina Herrera

Kolekcija proleće/leto 2019. koja se sa nestrpljenjem iščekivala zbog činjenice da ju je po prvi put prezentovao novi kreativni direktor Wes Gordon, izazvala je oduševljenje novih poklonika ovog čuvenog američkog brenda, ali isto tako i razočaranje onih vernih obožavatelja.

SS 2019

Alexander Wang predstavio svoju novu kolekciju za proleće i leto 2019.

Ovo je Wangova prva kolekcija koju predstavlja unutar novog kalendara - Jun i Decembar, te nosi naziv Collection 1.

prikazano: 1 - 9

Magazin