Preen nam je predstavio kolekciju koja savršeno balansira izmedju romantike i vampa. Justin Thornton i Thea Bregazzi su duo koji je na vrlo mudar način i u pravoj količini  “uneo nemir” u lepršavu sezonu.

Ovaj engleski brend stacioniran je na Notting Hillu, a brend su započeli 90-ih godina u betonskom bunkeru ispod nadvožnjaka na Portobello Road-u.

Thornton i Bregazzi bili su inspirisani savremenim plesom, posebno Michael Clarkom. Reviju je otvorila prljavo roze cvetna haljina sa izrezom koji otkriva jedno rame.

Nakon nje usledile su nežne haljine od čipke, sa smelim prozirnim detaljima i lajt motivom izreza na ramenima koji se prožima kroz kolekciju. Nežni floralni printovi i lepršavi modeli ubrzo su prerasli u nešto tamnije, grublje, sa motivima panka u vidu metalnih alki i komada od kože.

Upravo ova slojevitost girly i mannish komada je glavni pečat brenda Preem. Ukoliko vam se to do sada činilo komplikovano, kroz ovu kolekciju ćete uvideti da to zaista može da funkcioniše.

Činjenica je da su lokacije Preem revija uvek zanimljive, dosad to su bile Kings Cross železnička stanica i Natural History Museum. Ove godine duo je odabrao grandiozni avfiteatar City Hall, što je ujedno i dom gradonačelnika Londona a projekat je engleskih arhitekata Foster + Partners. Prirodno jutarnje osvetljenje koje je dopiralo u prostor kroz staklene zidove je vrlo doprinosilo celom ugođaju, što je dokaz da ni ove godine nisu pogešili u izboru.

Priredila: Dunja Sabljić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ove sezone ističu se ženstvenost i romantika, dominiraju karneri i čipka, sve ono što jeste zapravo u ženskoj prirodi. Ali šta ako vi niste samo ta nežna, krhka devojka?