Aerodrom? Pa da li ti nas zezaš Karl?!!

Pozivnice u vidu avio karata? Ulaz kao ulaz na standardni gate na nekom velikom, kosmopolitskom aerodromu? Kolica nalik onima koja se koriste za prevoz prtljaga s razlikom da su ovo najluksuznija kolica na svetu koja ste videli, sve sa Chanel logom na njima?

Karl je uspeo da Grand Palace transformiše u najmoderniji aerodrom koji ste videli na svetu i kompletnu reviju pretvori u show kako samo on to može da uradi! Gosti su bili oduševljeni pa je Instgram odjednom "poludeo" od hashtagova ChanelAirlines dok su Chiara, Anna, Giovanna, Helena i ostale stylish zvanice uslikale po nekoliko selfie momenata kao da su krenule na put, sve sa check in momentom i predajom prtljaga.   

Božanstvena revija! Ma, fantastičnaaa!!

Moda? Da, u stilu Chanela opet veničanstvena oda pletivu i tvidu nadograđena luksuznim, metalik patikama, svetlucavim širim rajfovima koji su čas glumili tijare a čas okovratnike, naočarama u space vajbu i broševima u obliku malih aviončića. Na sve je Karl mislio, ali bukvalno, ništa nije prepušteno slučaju. 

Dok čekamo oficijalne fotografije koje će samo pojačati naše početno uzbuđenje i oduševljenje, donosimo vam najzanimljivije Insta snimke. Uostalom, ne znamo zašto smo se ovoliko raspisali kada je fokus na fotkama koje će vam dočarati ovu divine reviju iz Pariza!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Chanelova revija je uvek više od revije, više od mode...