Lanvin P/L 2014

Lanvin: Svetlucava ženstvenost sa stavom

U najnovijoj kolekciji Lanvin žena samouvereno nosi lame pink haljine sa spiralnim karnerima, crne čipkane, tvid blejzere, svilene kombinezone s ukrštenim, suptilnim gornjim delovm , a svaka kreacija svetluca kao disko kugla!

Dries Van Noten P / L 2014

Dries Van Noten: Ženstvene androgene linije

Kolekcija za proleće / leto 2014. Dries Van Notena predstavlja miks krojeva, materijala, stilova, kultura koja sveukupno čini jedinstvenu, efektnu i opčinjavajuću modnu celinu prikazanu na tako ležeran način svojstven samom dizajneru...

Calvin Klein P / L 2014

Calvin Klein: Uzvišena dekonstrukcija

U skladu sa korenima Calvin Klein kuće minimalizam je ono čega se Francisco Costa od početka i držao, međutim ovog puta je rešio da uvede i neke novine. Simbolično ili ne, Costa je definitivno hrabro postupio osmislivši kolekciju koju je sam okarakterisao kao Uzvišena dekonstrukcija.

Emilio Pucci P / L 2014.

Emilio Pucci: Provokativna elegancija

Efektni dezeni, apstraktni tribali, lagani materijali… ali i sportish krojevi… Peter Dundas u okviru poslednje kolekcije pokazuje drugačije lice Emilio Pucci kuće…

Marni P/L 2014

Marni: Sportska elegancija

Minimalistični crni kačketi, palazzo pantalone visokog struka raskošnog nabora, japanke na platformu, bomber jakne, dužina do članka i grafički, decentni cvetni print dominirao je ovom odvažnom kolekcijom.

John Galliano P/L 2014.

John Galliano: Tehno chic

Bill Gaytten nakon niza nezapaženih kolekcija konačno je uspeo da povrati ime John Galliano tamo gde pripada...

Céline P/L 2014.

Céline: Eksplozija boja

Fuzija eklektike, modernizma i bohemian stila karakteriše kolekciju koju je sama Phoebe Philo posvetila snažnim ženama...

Missoni P/L 2014

Missoni: Senzualna egzotika

Senzualna fuzija vatre, vode, vazduha i zemlje imala je i notu egzotike u vidu suknji koje podsećaju na sarije, ali i upečatljivih pruga na pojedinim kreacijama koje su na pistu donele živahan i osunčan Meksiko.

Tom Ford P/L 2014

Tom Ford: Toksična zavodljivost

U novoj kolekciji Tom nam je predstavio armiju provokativnih seksi modela u kojoj je dominirala mini forma, koža, crna boja i disco, svetlucave haljine.

1 2 3 4 5 6 next prikazano: 1 - 12

Magazin