U najnovijoj kolekciji Olvier Rousteing se poigrao sa formom osamdesetih, koja kod Balmaina je dobila dozu svetlucavih, kristalnih momenata.

Kaiševi s lancima, monohromatske šare u kombinaciji s bombona pink bojom, bomber jakne, haljine s naglašenom linijom ramena, otvorenih leđa, seksi kožne pantalone, kombinezoni s metalnom dugmadi, kao i neverovatno atraktivne suknje koje prate liniju tela do malo iznad kolena da bi se pri kraju razigrale u živahnim karnerima. Blejzeri, sako svi ravne, široke forme, opet s naglašenim ramenima, i jeans. Uparen sa zlatnim trenucima: nitnama, lancima, kaiševima…

Od boja dominirale su crna i bela, pomenuta pink, ali i nežna plava, dok smo od dezena najviše videli pepito.

Čarobna Rosie Huntington je uveličala šou, kao i Georgia May Jagger, Edie Campbell, i mnoge druge zavodljive manekenke koje su pokazale da je ova kolekcija, kao i svaka prethodna za ženu koja je sigurna u sebe, koja se oseća seksi, moćno i moderno.

Ovaj francuski brend godinama ne odstupa od svog drskog, seksi look-a. Kod njega je skoro uvek akcenat na delu ramena, svaka kreacija je atraktivna, zabavna i nosiva. Provokativan, efektan, sa stavom!