Od kompletne scenografije, preko stolica, raskošne fontane, stepenica pa do odeće, sve je na LV reviji bilo u znaku dramatične crne. Slavni kreator je ovu kolekciju posvetio "showgirl" devojci koja se krije u svakoj ženi: "Svi se oblačimo u želji da pokažemo svetu ono što želimo da oni vide u nama". Poznate Francuskinje poput Francoise Hardy i Edith Piaf koje su bitno uticale na stil života kod mnogih žena takođe su nadahnule poznatog kreatora.  

Odeća je imala masculine notu, ali je svaka kreacija bila ukrašena s efektnim, sjajnim teksturama. Tako su sportski bejzbol dresovi, smokinzi, sakoi i moto jakne bile posebno upotpunjene beskrajnim volumenom perja, veza, šljokica, čipke…

Jedine ne-crna kreacija je bio plavi jeans sa čipkanim detaljem kod džepova koje je Marc sjajno upario s "paukovom" crnom til haljinom ukrašenom vezom i draguljima, naravno u crnoj boji! Kreator je dobio energičan aplauz od svih prisutnih ali neka tužna nota je dominirala na samom kraju revije.

I iako znamo da je to bio kraj, stojimo iza toga da je svakako bio veličanstven kraj i jedna od najboljih Marcovih revija za LV!

Ovo je bila poslednja kolekcija Marca Jacobsa za francuski brend Louis Vuitton i možda slučajno, a možda i ne, njom je dominirala crna.