Uz pomoć koreografkinje Biance Li, poznati francuski kreator je na Pariskoj nedelji mode napravio sjajan miks mode, plesa i pozitivne energije pa ga je publika na čelu sa Catherine Denauve na kraju nagradila frenetičnim aplauzom! 

Koji drugi kreator je mogao da se seti da pozove špansku glumicu Rossy de Palma da bude model na njegovoj reviji, kao i da stilizuje manekenku Coco Rocha u Travoltinog Danny Zuka i da je tako "preoubučenu" pošalje na pistu da zaigra na legendarnu pesmu " You are the One that I want"?! Samo Jean Paul Gaultier! 

Iako je ovo bila definitivno jedna od najzabavnijih revija na Pariskoj nedelji mode, Gaultier nam je pored šoa priredio i modni spektakl - kožne, asimetrične jakne, majice s upečatljivim printom, kombinezoni sa volanim u cvetnom dezenu, kožne pensil suknje, čipkani top i prozirne bluze na tufne. Opet su pistom prošetali modeli u Amy Winehouse stilu, a ključni detalji su bile čipkane, mrežaste čarape, metalni lančiči, crvene lakovane cipele i beretke! 

Do u wanna dance? Maestralni Jean Paul Gaultier priredio je u subotu spektakularnu reviju koja je više podsećala na šou nego na modnu reviju!