Balenciaga P/L 2012

Balenciaga FW Pariz P/L 2012

Oštre geometrijske forme, kruti materijali i predimenzionirani šeširi sele nas u neko buduće vreme. Moderna žena koja živi brzo može ovo da iznese. Šortsevi su kombinovani sa oversize sakoima i košuljama, a haljine karakteriše miks dezena ili pvc rese.

Barbara Bui P/L 2012

Barbara Bui FW Pariz P/L 2012

Color blocking, sportski stil, plemenski motivi i 30-e. Barbara Bui je uspešno pomešala sve i poslala jasnu komercijalnu poruku - za svakog po nešto. U kolekciji su zastupljene jakne i suknje sa resicama, kao i geometrijski motivi na modelima u crnoj i beloj boji sa akcentima žute, zelene i narandžaste.

Elie Saab P/L 2012

Elie Saab FW Pariz P/L 2012

Kreator čija su specijalnost nežne i veoma elegantne haljine, ovu kolekciju je nazvao Color Shock. Odmah nakon prvog bloka modela u beloj, bež i prljavo roze boji, usledile su haljine i kompleti u žutoj, narandžastoj, zelenoj i kraljevsko plavoj boji. Čipka, šljokice i perlice pravi su začin Saabovog glamura.

Louis Vuitton P/L 2012

Louis Vuitton FW Pariz P/L 2012

Još jedna potvrda tvrdnje da je Marc Jacobs pravi umetnik. Nije ni čudo što je 2000 pari gumenih čizama iz jesenje kolekcije prodato u prvoj nedelji.

John Galliano P/L 2012

John Galliano FW Pariz P/L 2012

Crno bele kombinacije za početak, a kao poslastica nežni i ženstveni modeli u pastelnim bojama. Cvetni dezen, karneri i čipka dodaju na ženstvenosti, a haljine ukrašene cvetnim broševima, pliseom, karnerićima i perlicama su oda romantici.

Chloé P/L 2012

Chloé FW Pariz P/L 2012

Nakon debele zimske garderobe svakome će prijati modeli ležernog kroja napravljeni od laganih lepršavih materijala. Baš takva je prolećna kolekcija modnog brenda Chloé. Boje su svetle i nežne, a osim pruga u nekoliko nijansi, zastupljen je i cvetni dezen na košuljama i bermudama. Mnoge odevne kombinacije prati i kaiš srednje širine.

YSL P/L 2012

YSL FW Pariz P/L 2012

Ova modna kuća je proleće obojila u sve moguće nijanse ljubičaste i zelene, uz detalje u živim bojama. Ukrasi na obući su u boji zlata, a na širokim kaiševima su velike kitnjaste kopče. Oversize sakoi i mantili idu preko mini sukanja i haljina ili uskih pantalona. Duge sukne i haljine imaju karakterističan print.

Paul & Joe

Paul & Joe FW Pariz P/L 2012

Šortsevi, safari košulje i haljine na zakopčavanje noseći su modeli ove sportsko-elegantne kolekcije. Boje - od umerenih zemljanih nijansi, preko šarenih printova do metalik i zlatne. Materijali su uglavnom pamučni, a osveženje su komadi odeće u lak koži.

Talbot Runhof

Talbot Runhof FW Pariz P/L 2012

Prolećna revija ove kuće predstavlja pravo buđenje iz zimskog sna! Miksovi dezena i tekstura su pravo osveženje i poziv na modne ludosti. Linije se kombinuju sa tufnama, providni materijali sa štofovima, a da sve bude još veselije tu su jarke boje i obilje čipke...

back 1 2 3 4 5 6 next prikazano: 25 - 36

Magazin