David Koma

David Koma FW London P/L 2012

Igrajući se kao nikada do sada oblicima i materijalima poznati kreator je svoju inspiraciju pronašao u polinežanskoj kulturi iscrtavanja tela. Letnje boje na zadivljujućim površinama haljina odaju jak stav afričkih Zulu ratnika tako čineći kolekciju jedinstvenom...

Isabel Marant

Isabel Marant FW Pariz P/L 2012

Kolekcija namenjena onima koji udobnu odeću i sportsku eleganciju. Pamučni materijali skrojeni u šortseve, pantalone, kombinezone i ležerne jakne garantuju prijatan osećaj, a džemperi od konca idealni su za svežije prolećne dane.

Kenzo P/L 2012

Kenzo FW Pariz P/L 2012

Jake boje i još jači kontrasti obeležili su prolećnu kolekciju ove modne kuće. Mantili, jakne, pantalone, košulje i šortsevi ukrašeni su nitnama, a posebna poslastica su printovi sa motivom ptičica. Kolekciju prati i nova linija naočara za sunce, šeširi i kačketi.

Missoni P/L 2012

Missoni FW Milano P/L 2012

Angela Missoni je priuštila sebi luksuz eksperimentisanja. Uostalom taj gen je ponela iz familije, a inspiraciju za svoju prolećnu kolekciju dobila je na letovanju u Sardiniji. Zato, ova linija na prvi pogled podseća na sunce, more, pesak, topli vetar...

Mugler P/L 2012

Mugler FW Pariz P/L 2012

Bela, bež, zlatna i crna, zahvaljujući neobičnim i smelim krojevima dobijaju sasvim novu dimenziju. Provokativno, ženstveno i neobično, reči su kojima se može opisati ova kolekcija, baš kao i dizajn Muglera uopšte.

Jaeger London

Jaeger London FW London P/L 2012

Geometrijske forme i perforirani materijali osnova su kolekcije. Bluze u A formi i plisirani materijali ističu ženstvenost, a bogati kolorit sadrži senf žutu karakterističnu za sedamdesete, otmenu belu i teget, pastelne boje, jarku narandžastu ali i štraftaste materijale svih mogućih boja.

Chanel P/L 2012

Chanel FW Pariz P/L 2012

Kombinovanje materijala i neverovatne tehnike stvaranja još jednom potvrđuju status koji drži Karl Lagerfed. Manekenke u sakoima od tvida i atletskim šortsevima defilovale su uz glas Florence Welch koji je unosio još veću snagu u ovu kolekciju.

Paco Rabanne

Paco Rabanne FW Pariz P/L 2012

Lanci, metalik boje i futuristički kroj koji bi Lady Gagi lako zapao za oko odlikuju komade ove spekakularne kolekcije. Čini se da Paco Rabanne ovaj put dotiče druge univerzume, izmišlja nestvarno i dopire do publike na drugačiji način i efektan način.

Mulberry P/L 2012

Mulberry London FW London P/L 2012

Ako ste se ikada pitali kako izgleda safari zemlja snova nakon nove Mulberry kolekcije sve će vam biti jasno. Boje sladoleda u kombinaciji sa animal printovima, kožne suknje neobičnih krojeva, šortsevi, platforme sa čarapicama i kabanice odaju utisak da vam ni kiša ne može pokvariti raspoloženje.

1 2 3 4 5 6 next prikazano: 1 - 12

Magazin