Ovo se skoro nikada ne dešava: Želimo svaki stajling iz poslednje Hugo Boss kolekcije!

Videćemo šta nas čeka u Parizu ovih dana, od koga se kao i svaki put do sada, najviše očekuje, ali za sada kada se uzmu u obzir Njujork, London i Milano, možemo bez presedana da kažemo kako je ovo kolekcija koja je nadmašila sva očekivanja.

Zašto?

Ono što se prvo primećuje jeste igra monohromatske palete, koja je vešto uklopljena zahvaljujući tonovima narandžaste, crvene, bež, tamno sive i oh, predivne lila boje koja je osvežila kolekciju u jednom potezu.

Ženski komadi se ističu nešto naglašenijim gornjim delom siluete: oversized blejzerima i džemperima, ali to ipak nije zvanično pravilo. 

Struk je u određenim komadima naglašen nešto užim, dubokim maksi suknjama, te haljinama ustručenim tankim kaišem u pojasu.

Ako to pak nije po vašem ukusu i ljubitelj ste ležernijih komada oni dominiraju uglavnom u outwear sekciji kaputa i blejzera.

Luksuzni, efektni aksesoari segment su sam za sebe.

Boss je za sezonu jesen/zima 2020. predstavio jednu pre svega bogatu i kvalitetnu kolekciju, ukazavši mnogo luksuznijim modnim brendovima na činjenicu da je u nosivost modela i te kako moguće implementirati sveže, efektne i zanimljive pristupe kompletnom dizajnu, bez bilo kakve drame.

Tekst: M.B.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin