10 najboljih kolekcija za jesen 2017.

foto: Instagram/loewe

Ovo su brendovi koji će diktirati trendove naredne sezone.

Naša top 10 lista za jesenju sezonu sadrži jednu novu pojavu iz Njujorka, slavljeničku parisku kolekciju i ne jednu već dve revije Jonathana Andersona. Kao što je i bilo očekivano, Raf Simons ispred Calvin Kleina postavio je visoka očekivanja pred sam početak Njujorške nedelje mode.

U Parizu, Dries Van Noten imao je sopstvenu proslavu zbog koje je okupio stare prijatelje i stare printove na svojoj jubilarnoj stotoj reviji. I to je bio veoma bitan događaj, bez obzira što ga on tako nije predstavio.

Kretanje napred s osvrtom na prošlost je koncept koji je korišćen mnogo puta ove sezone, od Givenchyja do Kenzoa.

I to je samo mali delić genijalnih modnih umova čije kolekcije smo imali prilike da vidmo, a sada vam predstavljamo one koje su se izdvojile kao najbolje:

Calvin Klein

Kako se sezona razvijala, Simonsov Calvin Klein debi je izgledao sve konačnije. Akcenat na krojevima, što je jedna od glavnih poruka sezone, skupa sa teksasom od glave to pete i haljine od perja pravljene po meri.

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein) on Feb 17, 2017 at 12:20pm PST

The Row

Ashley and Mary-Kate Olsen su ove sezone svoju odeću ogolile do najmanjih detalja. Reč "dignity" našla se izvezena crnim u uglu bele bluze na kopčanje. To, međutim, nije kolekcija sa parolom poput mnogih koje smo videli tokom ove sezone. To je radije ideal kome težimo u odevanju: elegancija, ozbiljnost, imunost na besmislice, i da, dostojanstvo.

A post shared by THE ROW (@therow) on Feb 16, 2017 at 1:32pm PST

J.W. Anderson

U svom Londonskom domu bavio se džemperima od fluidne tkanine, asimetričnim pačvorkom,  dugim vezovima, oklopom od karika i perjem. Bilo je tu puno raznovrsnosti, što čini samouverenost s kojom je sve to napravljeno još privlačnijom.

A post shared by JW ANDERSON (@jw_anderson) on Feb 18, 2017 at 1:06pm PST

Simone Rocha

Posle sveže otvorene radnje u Njujorškom Sohou početkom februara, Rocha je izabrala pravi trenutak da proširi svoju delatnost izvan granica svoje sanjive estetike u krojeve u vojničkom stilu.

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on Feb 19, 2017 at 1:26pm PST

Prada

U svom sveobuhvatnom nastupu, Prada je donela duh mladalačkih pokreta šezdesetih i sedamdesetih prepoznatljivim kačketima iz tog perioda, somotom i brushalter-topovima, da bi zatim skrenula u već poznate ukrasne kapute i haljine koje fanovi obožavaju. Kladimo se da će topovi i suknje prekrivene stripskim ilustracijama Roberta. E. McGinnisa biti must-have ove sezone.

A post shared by Prada (@prada) on Feb 24, 2017 at 1:21pm PST

U preostalih pet kolekcija zavirite na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin