Njima se pridružuje i Nicolas Ghesquiere koji na pisti za Louis Vuitton predstavlja novčanike sa lancima i vraća nas poput vremeplova u devedesete.

Dizajner je odabrao upečatljive modele poput skejterku iz Arizone Natalie Westling i studentkinjue iz okruga Orange Shelby Hayes koje su koračale po mermernom podu francuskog svetog grala, muzeja Luvr. 

Haljine sa transparentnim detaljina, rolke u modrim bojama u kombinaciji sa belom kožom kao i boyish kroj jakni i košulja samo su delić onoga što nam je za predstojeću sezonu otkrila ova legendarna modna kuća čije osnivanje datira još iz davnee 1854. godine.

Još jedan komad koji predstavlja otelotvorenje pomenutog doba jesu definitivno torbe ukrašene i stilizovane kao kutija za alat, te PVC talasaste mini haljine, kao i schoolgirl suknje uparene sa teksasom u stilu Liv Tyler u premijernoj sceni u Empire Records.

Među zvanicama iz prvog reda videli smou zvezde poput Jaden Smith i Sasha Lane kao i miljenicu Vuitton kuće, američku glumicu Michelle Williams.  

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/