Roksanda Ilinčić: Demonstracija moćnih boja!

Roksanda = boje! Modni svet srpske dizajnerke koja već odavno stvara s londonske adrese, kroje od početka karijere BOJE, i to one nadrečavije, najživopisnije. Dok drugi svoje modele oblače u monohromatske, mahom crne ogrtače, Roksanda pistu pretvara u non-stop prezentaciju najeksplozivijih boja. I na tome joj je kompletan modni svet, zajedno sa nama neizmerno zahvalan. HVALA Roksi!

Jer, okej: crna je nova crna i da obožavamo marsalu i 50 nijansi sive, ali da nema Roksande i ostalih kolorista poput Baileya, Mary Katranzou, modni svet bi bio nalik nebu koje stalno skriva sunce. Zamislite samo na tren kako bi to izgledalo? Sad, sad. 

Upravo su boje dominirale u jesenjoj kolekciji, stavljajući u senku i fantastičan kroj, raskošno krzno i zabavne, lepršave midi suknje.

(Pogledajte stylish savete Roksande Ilinčić za putovanje) 

"Roksanda je prošla veliki put od talentovane dizajnerke koja je u modni svet zakoračila bojažljivo sa čudnim formama i preteranim arhitektonskim krojevima. Ona je danas jedna od najboljih dizajnerki na svetu čije kolekcije su moćne, autentične i vedre. To se pogotovo odnosi na seriju kaputa midi dužine koje je prikazala u paru sa širokim kaiševima. Praktična i nosiva moda," izjavila je Suzy Menkes oduševljena revijom srpske dizajnerke.      

(Pogledajte 10 načina da nosite boju godine, Marsalu)

Ono što većina posebno voli kod Roksande (pored ofkros boja) je njen osećaj ta detalj, akcenat na fantastičnom kroju. To joj je davalo "gorivo" svih ovih godina kao i titulu jedne od najzanimljivijih kreatora čija odeća je neizmerno kvalitetna i udobna. U ovoj kolekciji dominiralo je ipak nekoliko boja: sve nijanse maslinastozelene, senf žuta, pink i narandžasta.

Jednom rečju: P R E D I V N O!


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...