Supermarket. Nepregledni niz polica s robom. Joan Smalls, Stella Tennant i Sam Rollinson u sakoima, patikama i metaliziranim helankama. Da li ste rešili asocijaciju?

Bez ovih slika teško! Ali, kada se samo malo više zamislite, pa kome bi drugom palo da high fashion smesti u scenografiju supermarketa!? Samo velikom Karlu!

Karlova miljenica Cara Delevingne je zajedno sa drugim manekenkama najnovije modele Chanela za jesen/zimu  2014. prezentovala u paru sa metalnom korpom, šetajući između polica različite robe nalik stajliš devojci koja je svratila zajedno sa drugaricom (Kendall Jenner rules again) da kupi nekoliko namirnica i bocu vina za večerašnji party.  

Devojke su u prilično urbanim sportskim modelima (u svim nijansama baby pink boje i ostalim veselim, primarnim bojama) išle od police do police kupujući haute Kečap, Chanel biskvit, ali i parfeme jer ovo je supermarket u kom možete sve da nađete: od najboljih modela današnjice do slušalica.  

I zaboravite na visoke pete. Patike i ravne, duboke sportske čizme su bile jedina obuća koja je šetala Chanelovim supermarketom.

Reviji je prisustvovao modni creme de la creme ali i Rihanna (nema nameri da ode iz Pariza pre nego se pojavi i zaseni sve na PFW-u), Leigh Lezark, Melanie Griffith i mnoge druge poznate ličnosti.

Harrods i sve robne kuće sveta, poklonite se Karlu Lagerfeldu. Vizionar francuske luksuzne kuće je transformisao pistu Grand Palaisa na PFW-u u veseo, masivan supermarket i priredio spektakl o kome će se danima pričati!