Karl Lagerfeld je arhitektonski genije, ali i neko ko eklektično plovi kroz vode različitih modnih kuća, kreirajući prava “remek-dela”.

Bila je ovo revija polusportskih, polukonstrukcijskih modela, a negde na pola puta uplela se i doza nordijske atmosfere. Krajni utisak je bio da smo uprkos moćnim modelima prisustvovali jednoj cool reviji koja je haos ostavila po strani.

“Miks sportskog i sofistociranog, tome sam težio. To sam i postigao!”, izjavio je Karl u bekstejdžu.

Reviju je otvorila Cara (a ko drugi?) stilizovana u chic, crni kaput sa krznenom kapuljačom, sa belim poludubokim čizmicama na nogama i posebnim detaljem: priveskom od malog krznenog “monstruma” koji strašno podseća na Karla Lagerfelda! Aksesoar kompletne kolekcije, ako ne i dosadašnjeg modnog ciklusa!

Krzno je dominiralo. Na kaputima, suknjama, haljinama… Bilo je to inovativno, spektakularno krzno koje je na nekim modelima izgledalo kao sjajna kamuflaža, dok je određene gornje delove (polukratke duksove i pulovere) nadogradilo u paru sa svetlucavim kristalima.

Romantičan momenat u kolekciji Karl nam je omogućio uz pomoć belih ljubičica koje su u vidu broša krasile najviše krznene jakne.

Haljine su takođe bile masterpieces. Teget haljinu s mrežastim gornjim delom i krznom smo odmah poželeli da imamo, kao i haljinu u apstraktnom printu (nalik kvadratima koji se prepliću) u military bojama koje su osvežene s atraktivnom pink dozom!

Spektakularna upotreba krzna, igra proporcijama, krzneni privezak s likom Karla...