“Morali smo po ovom užasno hladnom danu da se dovučemo čak do Bruklina, tako da bi mu bilo bolje da nam prikaže stvarno wow kolekciju!“, ova misao je bila dominantna kod većine posetioca dugoočekivane Wangove revije koja je postala more than a show u onom trenutku kada je slavni kreator objavio da će reviju prikazati u Bruklinu.

Za svoju jesenju kolekciju danas možda najinovativniji kreator je inspiraciju potražio u ekstremnim uslovima, situaciji life or death pa nas je njegova svaka kreacija asocirala na modele za planinarenje, lov, ali i sportske discipline koje su koncipirane unutar zatvorenih, dvoranskih uslova.  

Urbana gimanstičarska odeća bi možda bio najprikladniji opis za kolekciju u kojoj su dominirali modeli oversize kaputa, jakni, modernih parki i dubokih, krutih čizama. Kontrast modelima sportske forme Wang je potražio u elementima Wall Street-a pa smo videli dosta pulovera, midi suknji, haljina izvedenih iz forme sakoa, kožnih košulja, svilenih kravata kao i multifunkcionalne torbe na rame s bezbroj pregrada i džepova za sve što želite da spakujete.

Od boja dominirala je neutralna siva, bela, teget, camel braon i ofkors crna koje je Wang osvežio s malom dozom neon boja: zelenom, plavom, pink i žutom. 

Najiščekivanija revija na NYFW-u je ponudila modele nalik urbanim gimnastičarskim odelima, dok su kolekciju obeležili oversize kaputi, duboke, krute čizme i torbe s "milion" funkcionalnih pregrada.