Britanska dizajnerka ima nekoliko razloga da bude ponosna: jesenjom kolekcijom je oduševila sve prisutne na sinoćnoj reviji, a prvi red je okupirala kompletna njena porodica predvođena suprugom Davidom, preslatkom ćerkicom Harper i sinovima.

Jesenja kolekcija Beckhamove je prezentovala ideju: “Ništa nije kako se čini na prvi pogled“ pa smo tako videli pregršt modela koji su iz različitih uglova menjali formu, materijal, nalik haljini koja je spreda potpuno zatvorena, dok su leđa ostala gola ili kaputu koji napred ima ravnu, oštru formu a pozadi bujnu punoću sa upečatljivom faltom.

U kolekciji je dominirala crno-bela paleta koju je tek po neki zlatni lanac oplemenio, nadogradio. Ono što je bilo upečatljivo je odsustvo uzanih, pripijenih haljina koje su bile njen zaštitni znak. Ovoga puta fokus je bio na miksu androgenog i ženstvenog koje je Beckhamova uparila s ravnim cipelama što je rezultiralo u spokojnu ženstvenost, u kul zonu koja nas je navela da se zapitamo: Ide li Victoria u pravcu konceptualne, drugačije mode?

“Što više ljudi zavoli moj brend, to će mi definitivno dati podstrek da guram dalje, da istražujem više jer to znači da se moja moda sviđa različitim ljudima, različitog stila i vizije,“ izjavila je dizajnerka nakon revije.

Pažnju su nam najviše privukle dugačke suknje sa faltom koje je Beckhamova uparila sa uzanim pantalonama ispod ali i tunike efektnog apstaktnog dezena, kao i crni kaput koji je Vic oplemenila sa zlatim kaišem.

Kao i na prošloj reviji, glavna zvezda prvog reda je bila medena Harper Beckham koja je skakutala (mirno) u tatinom krilu tokom cele revije, dok su dečaci (koji su prvi put prisustvovali maminoj reviji) mirno sedeli na svojim mestima beležići mamine modele putem mobilnog telefona. U jednom momentu pao je i jedan selfie kada je ponosan tata i suprug uslikao sebe sa decom.  

“Dečaci nikada do sada nisu bili na mojoj reviji pa sam pomislila kako je krajnje vreme da i oni gledaju kolekciju pored tate i sestre, te vidi šta je to što njihova mama radi 24h kada nije uz njih.“ 

Victoria je revijom dokazala da je pravi fenomen u svetu mode i dizajnerka koja ima najslađi i najponosniji prvi red.