Michael Kors

Michael Kors FW Njujork J/Z 2013-14

Jake boje u kombinaciji sa crnom, military i pepito dezeni, peplum i suknje ispod kolena, kaputi širokih krojeva i tamne naočare obeležile su reviju. Kolekcija inspirisana urbanim motivima – semafori, taksi vozila.

Marchesa

Marchesa FW Njujork J/Z 2013-14

Raskošne haljine inspirisane su portretom Marie Terese slikara Francisco Goye. Vezovi, nabori, kruti karneri i rubovi, teške teatralne suknje, fino urađeni korseti, gola ramena, ali i pantalone ispod haljina, široke košulje sa gusarskim rukavima učinili su kolekciju ekstravagantnom.

Donna Karan

Donna Karan FW Njujork J/Z 2013-14

Asimetrični ogrtači i haljine „skulpture“ obeležile su reviju. Modeli koji naglašavaju žensku snagu inspirisane su ženom ratnicom. Boje - zemljana braon, crna, siva, kao i frizure, visoko podignut rep pojačali su opšti utisak žene kao snažne i svirepe.

Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs FW Njujork J/Z 2013-14

Revija inspirisana modom sedamdesetih godina. Pantalone "na peglu" do članaka, visoke štikle, pencil suknje i muški krojevi obeležili su kolekciju. Paleta boja je topla, fokusirana na crvenu i roze, ljubičastu i bordo.

Alexander Wang

Alexander Wang FW Njujork J/Z 2013-14

Krzno, koža, vuna i saten materijali su koji obeležavaju ovu kolekciju. Pantalone, duksevi, kaputi i džemperi i dugačke rukavice inspirisane bokserskim modni kritičari su ocenili kao veoma zanimljive. Ukratko - spoj sportskog i elegantnog.

Derek Lam

Derek Lam FW Njujork J/Z 2013-14

Minimalno, funkcionalno i veoma moderno i otmeno. Kolekcijom dominira motiv trouglova, crna, bela, i nijanse braon i bež boje. Naglašena ramena, suknje ispod kolena i široke pantalone usklađene su sa špicastom obućom. Heklani detalji i haljine A kroja učinili su kolekciju ženstvenom.

Jason Wu

Jason Wu FW Njujork J/Z 2013-14

Reviju čine ženstveni komadi koji naglašavaju seksipil i glamur. Košulje sa strogim okovratnicima, krojevi koji ističu rameni pojas i struk i crvena boja karakterišu ovu kolekciju.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger FW Njujork J/Z 2013-14

Kolekcija kaputa, dugačkih blejzera, krznenih jakni i džempera inspirisana je modom šezdesetih i krojevima iz čuvene londonske ulice Savile Row. Dominiraju karo i pepito dezeni. Od materijala najzastupljeniji su krzno, koža i vuna.

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg FW Njujork J/Z 2013-14

Glam rock u svakoj prilici. Revija namenjena pravim party devojkama koje ne samo da odlaze na žurke, nego je njihov život zapravo žurka. Svilene pidžame, leopard print, haljine, pantalone, suknje, kaputi u jarkim metalik bojama inspirisani su modom sedamdesetih. Od materijala kolekcijom dominiraju koža, krzno, svila...

back 1 2 3 next prikazano: 13 - 24

Magazin