Rochas

Rochas FW Pariz J/Z 2013-14

Klasični modeli i A krojevi u pastelnim bojama sa neočekivanim vrstama materijala. Štrikani džemperi sa svilom i kamilja koža deo su iznenađenja. Velike suknje sa naborima dužine ispod kolena su najupečatljiviji deo kolekcije.

Mugler

Mugler FW Pariz J/Z 2013-14

Futuristički kojevi oblikovali su modele u tri dimenzije. Krzno, lakovana koža, kašmir su materijali od kojih su dizajnirani komadi iz kolekcije. Sam kreator je priznao da je inspiraciju pronašao u letovima avionom.

Dries Van Noten

Dries Van Noten FW Pariz J/Z 2013-14

Kolekcija inspirisana plesnim parom Freda Astaire i Ginger Roger iz filmskog klasika „Top Hat“. Kolekcija na neobičan način spaja muški i ženski princip u jedan. Krzna, rese, svetlucavi materijali, pantalone ispod suknje, cvetni dezeni i još mnogo toga krasi ovu reviju.

H&M

H&M FW Pariz J/Z 2013-14

Živopisna raznolikost stilova koja objedinjuje teatralne siluete i ukrasne odevne predmete. Pored sečenih frakova i muških kaputa, tu su još i boemska i kožna jakna sa dva reda dugmadi. Odevni predmeti poput haljine sa šljokicama sa otvorenim leđima i ukrašene, oivičene naramenice unose suptilnost i odaju utisak prigušene raskoši, a važno mesto zauzima pletena odeća, naročito kitnjasti džemper ukrštenog boda.

Alexis Mabille

Alexis Mabille FW Pariz J/Z 2013-14

Kolekcija inspirisana siluetama iz ranih osamdesetih. Kratke suknje, muška odela, široki džemperi, krojevi koji naglašavaju ramena čine glavni deo kolekcije. Monotonija neutralnih boja, sive, crne i bele razbijena je crvenom i plavom.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana FW Milano J/Z 2013-14

Inspraciju za kolekciju čuveni dvojac pronašao je u mozaicima katedrale Santa Maria Nuova. Haljine, korseti, cipele, torbe i nakit sačinjeni su od zlatnih materijala sa detaljima u crvenoj boji. Drugi deo kolekcije čine kaputi, sakoi i suknje od tvida ženstvenih krojeva sa velikim kragnama i reverima.

Mary Katrantzou

Mary Katrantzou FW London J/Z 2013-14

Futuristički krojevi, printovi inspirisani prirodom, kratke frizure i neverovatne forme predstavili su pravi masculin look.

L’Wren Scott

L’Wren Scott FW London J/Z 2013-14

U kombinaciji sa belom, crnom, plavom, zelenom, crvenom zlatne nijanse su obeležile kolekciju. Uske haljine do ispod kolena, naglašavaju struk. Čipka, vez, šljokice i perje su detalji koji su komade sa revije učinili životopisnim.

Tom Ford

Tom Ford FW London J/Z 2013-14

Miks dezena, široki krojevi i rese na suknjama, sakoima, bundama, pantalonama i jaknama. Jarke boje, animal i cvetni printovi odlikovali su kolekciju. Od materijala najprisutniji su čipka, krzno i koža.

1 2 3 next prikazano: 1 - 12

Magazin