No. 21

No. 21 FW Milano J/Z 2012-2013

Saten i providni materijali sada dobijaju potpu novu formu - neobaveznu. Još zanimljivije izgledaju kada se kombinuju sa tvidom, koji je ovom prilikom obogaćen i čipkom.

Stella McCartney

Stella McCartney FW Pariz J/Z 2012-2013

Sportska, luksuzna i elegantna kolekcija prepuna je oversize kaputa, lepršavih suknjica, kao i električno plave i pink boje. Prelepe haljine, nalik onim za klizanje, odlikuje čvrst, ali ne i agresivan tvid. Bela veštačka krokodilska koža i električno plava maskara učinili su da tipičan postpis Stelle McCarney još jednom opravda svoju uspešnost.

Elie Saab

Elie Saab FW Pariz J/Z 2012-2013

Poznati kreator ovoga puta se fokusirao na dnevne varijante i neutralne boje. Kolekcija uskih i svedenih suknji i odela sive i bež boje iako je lišena sjaja i glamura na koji smo inače navikli, veoma je nosiva i pokazuje podjednako dobru drugu stranu ove modne kuće. Odlično skrojeni kaputi i petrolej zelena boja ostavljaju bez daha.

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti FW Milano J/Z 2012-2013

Romantične, vintage haljine od veoma laganih materijala. Boje su kranje monohromatske, a nežne tkanine ukrašene su sa dosta izvezenih detalja i perlica. Krzno se pojavljuje kao detalj ili kao ceo odevni komad u melirano sivoj ili nekoj jarkoj boji.

Mary Katrantzou

Mary Katrantzou FW London J/Z 2012-13

Nove siluete, fenomenalni printovi... Anthony Price, britanska modna legenda, bio je inspiracija za ovu kolekciju. Miksovi i dezena i materijala karakteristični za ovu kuću i obilje jarkih boja koje će zasigurno ulepšati tmurne zimske dane.

Christopher Kane

Christopher Kane FW London J/Z 2012-13

Modni poznavaoci se slažu u tome da je ovo bila njegova najbolja kolekcija do sada, iako je pomalo mračna i potpuno drugačija od multikolorne prolećne kolekcije. Pruge, cvetni print, miks dezena i kožni paspuli dopašće se mnogima.

Etro

Etro FW Milano J/Z 2012-2013

Kašmir dezeni i dalje su jedan od glavnim motiva Etro kolekcija. Veronica Etro spojila je šare karakteristične za narode Azije sa modernim, trendy detaljima, poput kožnih pepluma ili bogatog krzna. Naročito su zanimljive bluze i haljine od crne čipke.

Celine J/Z 2012-2013

Celine FW Pariz J/Z 2012-2013

Kuća koja nam je godinama ulivala modno poverenje na koje smo se uvek oslanjali i sada ga je opravdala. Nosiva i moderna kolekcija obilovala je pink color-blockingom, kao i električno plavom bojom. Opušteni kaiševi, iPad torbice, oversize kaputi dopunili su ovu kolekciju koja obiluje jedinstvenom i zadivljujućom paletom boja.

Hermès

Hermès FW Pariz J/Z 2012-2013

Kolekcija koja asocira na putovanja. Kašmirski pončo, haljine i zeleni kaputi oštrih muških krojeva otkrili su inspiraciju gaučosima. Ipak, i oversize halijne i muški krojevi protkani su ženstvenošću.

1 2 3 4 next prikazano: 1 - 12

Magazin