BOSS RTW

Ovo se skoro nikada ne dešava: Želimo svaki stajling iz poslednje Hugo Boss kolekcije!

Ovo nije samo u isto vreme najnosivija i najefektnija kolekcija koju smo imali prilike da vidimo od strane čuvenog nemačkog brenda, već možda i najnosivija i najefektnija kolekcija koju smo imali priliku da vidimo tokom čitavog Fashion Week-a.

London FW 2020

London Fashion Week: Šta nam je predstavio Veliki Burberry za novu sezonu

Čuvena britanska modna kuća, poznata je u čitavom svetu, ali najomiljenijima na azijskom tržištu. Čak 40 odsto Burberry kupaca nalazi se u Kini. Razlog zbog koga je publiku na reviji održanoj juče u Londonu, interesovalo da li će Riccardo Tisci ovoga puta krenuti u estetskom pravcu koji mnogi očekuju i poprilično od njega strepe.

RTW London

Najbolje sa Nedelje mode u Londonu: Revija Victorije Beckham

Kolekcija za jesen/zimu 2020. nosi naziv "Nežna pobuna" i zaista, dizajnerka je uspela da predstavi dovoljno damske, nežne, a ipak u isto vreme modele sa stavom, pa čak i tračkom bunta u njima.

Spring 2020.

Revija o kojoj se priča danima: Budućnost američke mode je u rukama Alexander Wanga

Living on the ege? Možda ne baš toliko, koliko "Walking on the edge", jer Wang vrlo dobro zna kako da uradi dobar pr svom brendu, ali i da ga prošeta onom opasnom, za njega prepoznatljivom ivicom stila na granici između urbanog, uličnog i elegantnog.

MFW Fall 2019

Italijanska kuća odala na poseban način počast svom kreativnom direktoru: Ovako izgleda poslednja kolekcija Karla Lagerfelda za FENDI

Kako je moguće da je Karl preminuo?

Nedelja mode u Londonu

Fashion Week London: Roksanda Ilinčić za jesen/zimu 2019.

Naša čuvena dizajnerka uspela je i ovog puta da oduševi londonsku publiku.

London Fall/Winter 2019

London Fashion Week: Riccardo Tisci u drugoj kolekciji za Burberry u potpunosti RAZOČARAO

Ako mislite da smo se suviše osmelili za ovu javnu kritiku, možda niste propratili reviju u celosti i nije vam poznat Tiscijev rad od ranije.

FWNY Jesen-Zima 2019/2020

Sofisticirani glam svakodnevice: Najnosivija kolekcija Oscara de la Rente do sada

Kada pomislimo na de la Rentu, na umu su nam spektakularne svečane haljine, ali ovoga puta u novoj kolekciji čuvene američke modne kuće predstavljeni su modeli koji glamur prikazuju na "nosivji" način.

Fall 2019 RTW

Tom Ford na otvaranju novog NYFW izdanja: Jesen obojena konzervativnim glamurom

Ford nastavlja da demonstrira kako seks i moda moraju i dalje da budu u vezi, i to bliskoj, neraskidivoj ako želimo taj WOW momenat!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin