Balmain P/L 2014

Balmain: Provokativne osamdesete

Ovaj francuski brend godinama ne odstupa od svog drskog, seksi look-a. Kod njega je skoro uvek akcenat na delu ramena, svaka kreacija je atraktivna, zabavna i nosiva. Provokativan, efektan, sa stavom!

Stella McCartney P/L 2014

Stella McCartney: Samouverena lepršavost

Opuštena, lagana odeća u kojoj se svaka žena oseća prijatno, udobno, a opet moderno i u trendu. To je htela Stella da postigne, i uspela je!

Versace P/L 2014

Versace: Oslobođen seksepil

Inspirisana street style modom koja postaje druga modna pista, Donatella je oslobodila Versace ženu uskih, pripijenih kreacija. I ne samo to, Versace mama se poigrala sa krajnje običnim materijalima dajući im prepoznatljivu, samouverenu crtu.

Lanvin P/L 2014

Lanvin: Svetlucava ženstvenost sa stavom

U najnovijoj kolekciji Lanvin žena samouvereno nosi lame pink haljine sa spiralnim karnerima, crne čipkane, tvid blejzere, svilene kombinezone s ukrštenim, suptilnim gornjim delovm , a svaka kreacija svetluca kao disko kugla!

Dries Van Noten P / L 2014

Dries Van Noten: Ženstvene androgene linije

Kolekcija za proleće / leto 2014. Dries Van Notena predstavlja miks krojeva, materijala, stilova, kultura koja sveukupno čini jedinstvenu, efektnu i opčinjavajuću modnu celinu prikazanu na tako ležeran način svojstven samom dizajneru...

Calvin Klein P / L 2014

Calvin Klein: Uzvišena dekonstrukcija

U skladu sa korenima Calvin Klein kuće minimalizam je ono čega se Francisco Costa od početka i držao, međutim ovog puta je rešio da uvede i neke novine. Simbolično ili ne, Costa je definitivno hrabro postupio osmislivši kolekciju koju je sam okarakterisao kao Uzvišena dekonstrukcija.

Emilio Pucci P / L 2014.

Emilio Pucci: Provokativna elegancija

Efektni dezeni, apstraktni tribali, lagani materijali… ali i sportish krojevi… Peter Dundas u okviru poslednje kolekcije pokazuje drugačije lice Emilio Pucci kuće…

Marni P/L 2014

Marni: Sportska elegancija

Minimalistični crni kačketi, palazzo pantalone visokog struka raskošnog nabora, japanke na platformu, bomber jakne, dužina do članka i grafički, decentni cvetni print dominirao je ovom odvažnom kolekcijom.

John Galliano P/L 2014.

John Galliano: Tehno chic

Bill Gaytten nakon niza nezapaženih kolekcija konačno je uspeo da povrati ime John Galliano tamo gde pripada...

first back 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 next last prikazano: 289 - 300