Gucci jesen/zima 2014

Gucci: Ženstvenost u čarima pastela

Gucci žena udovoljava samo sebi i nikom drugom, Ona je opuštena, ženstvena s dozom glamura koja definiše Gucci brend. Gucci žena je Julie Christie 21. veka!

Tom Ford j/z 2014

Tom Ford: Moćan seksepil

Leopard print, uske crne pantalone, pencil suknje, moćni kostimi od kože u zagasito bordo boji i bunde u jarkim bojama.... Tom u svom prepoznatljivom i sjajnom obliku!

Roksanda Ilinčić j/z 2014

Roksanda Ilinčić: Apstraktne pedesete

Ilinčić je vešto i smelo iskombinovala pedesete sa apstraktnom, folklornom pričom pokazujući da je jedna od retkih koja ume svojom kolorističkom kombinacijom da pogodi pravo u metu!

Burberry Prorsum j/z 2014

Burberry Prorsum: Suptilna egzotika obavijena carstvom marama

Bailey je ovoga puta odlučio da nam prikaže suptilni chic sa kreacijama od ručno štampanih tkanina u neverovatnom spektru floralno-apstraktnih dezena. Lagano, lepršavo...trijumfalno!

Marc by Marc Jacobs J/Z

Marc by Marc Jacobs: Mladalačka uniformisanost

Ako je suditi po mnogim kritikama ovo je bila najurbanija i najzanimljivija revija na ovom izdanju NYFW-a koja je ponudila efektan miks sportske forme, tribalnih elemenata, jarkih boja i neobičnih detalja...

Michael Kors j/z 2014

Michael Kors: Sinergija njujorškog urbanog i kalifornijskog ležernog stila

Korsova žena je moćna, ženstvena... urbana gipsy devojka koja nosi prevashodno udobne krpice i dobro se oseća u svojoj koži.

Zac Posen jesen/zima 2014

Zac Posen: Prefinjeni glamur

Jesenjom kolekcijom poznati dizajner je još jednom dokazao da je u svetu američke mode neprikosnoveni vladar glamuroznih toaleta...

Oscar de la Renta fall 14

Oscar de la Renta: Novi smeli look

Iako nas je na kraju sačeako krešendo glamuroznih haljina, glavni utisak revije je bio da je ovo bio nov, smeliji Oscar moćnih proporcija i raskošnih materijala...

Carolina Herrera j/z 2014

Carolina Herrera: Ženstvena elegancija

Igra sa proporcijama, volumenom, geometrijskim printom, luskuznim detaljima i tamnom paletom.... Zaljubili smo se opet u Carolininu vizuju moćne, stajliš žene!

first back 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 next last prikazano: 265 - 276