Versace p/l 2015

Versace: Seksepilni prorezi

Versace žena je jedna od najprepoznatljivih u svetu mode: ona je moćna, seksi, uvek u mini haljini i uvek izgleda sveže.

Dolce and Gabbana p/l 2015

Dolce and Gabbana: Moćne senjorite

Najslavniji kreatorski duo je prikazao moćnu kolekciju inspirisanu krojem i bojama koje su zaštitni znak matadora i flamenco dama!

Prada p/l 2015

Prada: Oda ručnom radu i antikvitetima

Kontrast modernog kroja i materijala kao i detalja koji su dominirali u prošlosti, obeležio je prolećnu kolekciju prestižnog italijanskog brenda.

Barbie 21. veka

Barbie world na Moschino reviji za proleće / leto 2015

Glavna zvezda na Moschino reviji nije bila ni Cara, ni Jourdan, ni Suki, niti Gemma, već Miss Barbie!

Fendi p/l 2015

Fendi: Karlova igra sa orhidejama

Cvetni motivi nisu nikakva novina u modi, ali ova kolekcija je bila toliko F-R-E-S-H and P-R-E-T-T-Y da smo poželeli da premotamo film do proleća i obučemo njene najatraktivnije modele odmah!

Fausto Puglisi p/l 2015

Fausto Puglisi: Sport + geometrija u prolećnoj režiji jednog Sicilijanca

Fausto je odlučio da napravi kompromis sa tržištem pa je pored mini haljina koje su njegov DNK, odlučio da podari i nešto novo u prolećnoj kolekciji..

Gucci p/l 2015

Gucci: Remiks sedamdesetih

Zamislite da su Jimi Hendrix i Ali MacGraw imali aferu na japanskom ostrvu Kjoto i da je njihovo dete sada Gucci žena koja ne želi da se distancira od zaštitnog stila svojih roditelja, ali i koja žarko želi da nosi modern, trendi odeću.

Tom Ford p/l 2015

Tom Ford: Dupla doza seksepila

Providne haljine od tila i svilenih panela u crnoj paleti, sa akcentom na obnaženim grudima, prekrivenim tek minijaturnim delovima materijala, opšivenog šljokicama... Tom je pokazao da ga trendovi ne zanimaju i da on nastavlja po svome!

Roksanda Ilinčić p/l 2015

Roksanda Ilinčić: Krešendo intenzivnih boja

Roksanda je odlučila da na leto nosimo oversize dukseve, fluidne haljine sa asimetričnim karnerima, intenzivne, "vrisak" boje i Birkenstock papuče.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 229 - 240

Magazin