Valentino na PFW

Pariska nedelja visoke mode: Valentinova oda antičkoj Grčkoj

Imali smo utisak da su na pisti prodefilovale prave grčke boginje - Afrodita, Artemida, Helena, Hera, Atina, odevene u najskupoceniju svilu, saten, čipku. Sjajna i raskošna kolekcija kakvu samo može da prikaže Valentino.

Runway

Paris Couture: Najlepše haljine s potpisom najboljih dizajnera visoke mode

Ne postoji ništa spektakularnije od couture revija, na kojima se pojavljuju najveći supermodeli današnjice u spektakularnim haljinama s potpsiom najslavnijih dizajnera visoke mode. Ovo su takođe haljine koje ćemo sigurno videti uskoro na crvenom tepihu dolazećih Oskara.... just wait and see!

Chanel s/s 2016

Pariska nedelja visoke mode: 10 najuzbudljivijih momenata sa Chanel revije

U minimalističnoj scenografiji bašte, Karl Lagerfeld je prikazao svoju najnoviju haute couture kolekciju za sezonu proleće / leto 2016. Wow momenat je izostao, iako je Karl Veliki zadržao nivo prikazavši skupocenu kolekciju prepunu autentičnih Chanel detalja.

Valli s/s 2016

Giambattista Valli s/s 2016 Couture: Raskoš koja ostavlja sve bez daha

Elie i Valentino treba ozbiljno da se zabrinu. Italijanski dizajner pretenduje da im ukrade top spot na listi najboljih dizajnera haljina!!

Dior s/s 2016

Prva Dior kolekcija posle Rafa: Omaž slavnoj silueti koja je DNK francuske kuće

U prekrasnom ambijentu muzeja Rodin, sa neprestanom igrom ogledala, Dior je uspeo da uradi ono što je malo ko očekivao - da prikaže kolekciju kao da je Raf i dalje tu. Bio je to Dior u svojoj najlepšoj formi!

Visoka moda

Spektakl na početku: Fantastičnom kolekcijom Versace otvorio Nedelju visoke mode

Jarke boje, moćni deseni, prorezi i defile najzgodnijih modela na svetu. Versace je uspeo da na jedna spektakularan način otvori novo izdanje Visoke mode u Parizu!!

Proleće / leto 2016 RTW

Valentino: Romantika puna folkornih detalja iz afričke kulture

Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli, dva kreativna uma iza modne kuće Valentino su nam u najnovijoj kolekciji brenda pokazali kako pista može da se transformiše u tropsku oazu ukoliko samo malo više zagrebete ispod površine i poigrate se s modom.

Proleće / leto 2016 RTW

Saint Laurent: Proleće u znaku slip haljina

Saint Laurent je Kate Moss, Courtney Love, Charlotte Gainsbourgh...svaka muzička i modeling zvezda koja svoju odeću nosi sa rokenrol vajbom. Ovoga puta umesto kožne jakne i svetlucavih haljina, u fokusu kolekcije je bila večna SLIP haljina...

Proleće / leto 2016 RTW

Vreme je da se čekirate: Dobrodošli na Chanelov aerodrom (ludilo_od_revije!!)

Chanelova revija je uvek više od revije, više od mode...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120