Paris Couture

Elegancija i ženstvenost bez premca: Givenchy kolekcija visoke mode za proleće 2020.

Clare Waight Keller svakako nije prva dizajnerka koja se inspirisala formama koje poseduju različiti oblici cveća,a li je u poslednjoj kolekciji tu inspiraciju dovela do savršenstva kada je u pitanju realizacija.

Paris Couture

Zanosna: Cvetna haljina iz nove Chanel couture kolekcije koju želimo!

Nova kreativna direktorka legendarne francuske modne kuće dobro je upoznata sa dnk nasleđem brenda, te se tog principa i držala tokom predstavljanja nove kolekcije visoke mode za sezonu proleće-leto 2020.

Dior Couture

Dior Couture revija: Ovako bi izgledalo kada bi žene vladale svetom

Maria Grazia Chiuri ima jasnu viziju od koje ne odstupa od kada je postavljena na mesto kretivne direktorke čuvene francuske modne kuće.

Runway

Olivia Palermo: Šta je obukla na reviji Hugo Boss u toku Milano Fashion Weeka

Za proleće/leto 2020, BOSS preselio je prikazivanje revije iz Njujorka u italijansku modnu prestonicu Milano, gde se njihove zajedničke strasti za zanatskim radom i ličnim izražavanjem kroz stil sjedinjuju u novu kolekciju: BOSS Individuals. Tamo smo se susreli sa mnogobrojnim svetskim imenima poput Olivije Palermo i Barbare Pavlin.

Runway

ELLE vas vodi u prvi red Hugo Boss revije u Milanu

Stil je momentalno prepoznatljiv, ali ne može se definisati. Za proleće/leto 2020, BOSS putuje iz Njujorka u italijansku modnu prestonicu Milano, gde se njihove zajedničke strasti za zanatskim radom i ličnim izražavanjem kroz stil sjedinjuju u novu kolekciju: BOSS Individuals.

Spring 2020.

Revija o kojoj se priča danima: Budućnost američke mode je u rukama Alexander Wanga

Living on the ege? Možda ne baš toliko, koliko "Walking on the edge", jer Wang vrlo dobro zna kako da uradi dobar pr svom brendu, ali i da ga prošeta onom opasnom, za njega prepoznatljivom ivicom stila na granici između urbanog, uličnog i elegantnog.

Elle i PFW

Behind the seams O5: Najzanimljiviji detalji sa revija brendova Chanel, Lacoste i Louis Vuitton (VIDEO)

Poslednja video epizoda ELLE serijala Behind the seams, u znaku je modnog genija koji nas je napustio pre nekoliko nedelja...

PWF ELLE Insajder

Behind the seams 04: ELLE na revijama Stella McCartney i Alexander McQueen

U četvrtoj epizodi Behind the seams ELLE ekipa vam donosi najzanimljivije detalje sa revija brendova Stella McCartney i Alexander McQueen.

Behind the scene

Behind the seams 03: ELLE na revijama Isabel Marant, Balmain i Celine (VIDEO)

U trećoj epizodi Behind the seams ELLE ekipa vam donosi najzanimljivije detalje sa revija brendova Isabel Marant, Balmain i Celine...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12