Paris Couture

Kada bi žene bile egipatske boginje: Zavirite u veličanstvenu couture kolekciju Zuhair Murada

Pored glamuroznih haljina koje su i ovoga puta dominirale u kolekciji visoke za proleće-leto 2020., revijom čuvenom libanskog dizajnera dominirala je i naša prelepa Antonina Petković, prošetavši čak nekoliko modela.

Paris Couture

Elie Saab couture: Još jednom dokazao zašto svaka žena želi njegovu haljinu

Ne treba vam čarobni štapić da biste postali princeza, potrebna vam je haljina sa Elie Saab potpisom.

Paris Couture

Proleće 2020: John Galliano za Maison Margielu

Da je moda umetnost, iznova i iznova nam dokazuje i pokazuje nenadmašivi John Galliano

Paris Couture

Elegancija i ženstvenost bez premca: Givenchy kolekcija visoke mode za proleće 2020.

Clare Waight Keller svakako nije prva dizajnerka koja se inspirisala formama koje poseduju različiti oblici cveća,a li je u poslednjoj kolekciji tu inspiraciju dovela do savršenstva kada je u pitanju realizacija.

Paris Couture

Zanosna: Cvetna haljina iz nove Chanel couture kolekcije koju želimo!

Nova kreativna direktorka legendarne francuske modne kuće dobro je upoznata sa dnk nasleđem brenda, te se tog principa i držala tokom predstavljanja nove kolekcije visoke mode za sezonu proleće-leto 2020.

Dior Couture

Dior Couture revija: Ovako bi izgledalo kada bi žene vladale svetom

Maria Grazia Chiuri ima jasnu viziju od koje ne odstupa od kada je postavljena na mesto kretivne direktorke čuvene francuske modne kuće.

Runway

Olivia Palermo: Šta je obukla na reviji Hugo Boss u toku Milano Fashion Weeka

Za proleće/leto 2020, BOSS preselio je prikazivanje revije iz Njujorka u italijansku modnu prestonicu Milano, gde se njihove zajedničke strasti za zanatskim radom i ličnim izražavanjem kroz stil sjedinjuju u novu kolekciju: BOSS Individuals. Tamo smo se susreli sa mnogobrojnim svetskim imenima poput Olivije Palermo i Barbare Pavlin.

Runway

ELLE vas vodi u prvi red Hugo Boss revije u Milanu

Stil je momentalno prepoznatljiv, ali ne može se definisati. Za proleće/leto 2020, BOSS putuje iz Njujorka u italijansku modnu prestonicu Milano, gde se njihove zajedničke strasti za zanatskim radom i ličnim izražavanjem kroz stil sjedinjuju u novu kolekciju: BOSS Individuals.

Spring 2020.

Revija o kojoj se priča danima: Budućnost američke mode je u rukama Alexander Wanga

Living on the ege? Možda ne baš toliko, koliko "Walking on the edge", jer Wang vrlo dobro zna kako da uradi dobar pr svom brendu, ali i da ga prošeta onom opasnom, za njega prepoznatljivom ivicom stila na granici između urbanog, uličnog i elegantnog.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12