Valentino na PFW

Pariska nedelja visoke mode: Valentinova oda antičkoj Grčkoj

Imali smo utisak da su na pisti prodefilovale prave grčke boginje - Afrodita, Artemida, Helena, Hera, Atina, odevene u najskupoceniju svilu, saten, čipku. Sjajna i raskošna kolekcija kakvu samo može da prikaže Valentino.

Runway

Paris Couture: Najlepše haljine s potpisom najboljih dizajnera visoke mode

Ne postoji ništa spektakularnije od couture revija, na kojima se pojavljuju najveći supermodeli današnjice u spektakularnim haljinama s potpsiom najslavnijih dizajnera visoke mode. Ovo su takođe haljine koje ćemo sigurno videti uskoro na crvenom tepihu dolazećih Oskara.... just wait and see!

Chanel s/s 2016

Pariska nedelja visoke mode: 10 najuzbudljivijih momenata sa Chanel revije

U minimalističnoj scenografiji bašte, Karl Lagerfeld je prikazao svoju najnoviju haute couture kolekciju za sezonu proleće / leto 2016. Wow momenat je izostao, iako je Karl Veliki zadržao nivo prikazavši skupocenu kolekciju prepunu autentičnih Chanel detalja.

Valli s/s 2016

Giambattista Valli s/s 2016 Couture: Raskoš koja ostavlja sve bez daha

Elie i Valentino treba ozbiljno da se zabrinu. Italijanski dizajner pretenduje da im ukrade top spot na listi najboljih dizajnera haljina!!

Dior s/s 2016

Prva Dior kolekcija posle Rafa: Omaž slavnoj silueti koja je DNK francuske kuće

U prekrasnom ambijentu muzeja Rodin, sa neprestanom igrom ogledala, Dior je uspeo da uradi ono što je malo ko očekivao - da prikaže kolekciju kao da je Raf i dalje tu. Bio je to Dior u svojoj najlepšoj formi!

Visoka moda

Spektakl na početku: Fantastičnom kolekcijom Versace otvorio Nedelju visoke mode

Jarke boje, moćni deseni, prorezi i defile najzgodnijih modela na svetu. Versace je uspeo da na jedna spektakularan način otvori novo izdanje Visoke mode u Parizu!!

prikazano: 1 - 9