Iako nam se čini da ga poznajemo, moramo da priznamo da nikad ne znamo na koje magično putovanje će da nas Karl odvede u sledećoj Chanel vožnji!

Supermarket? Bulevar? Rodeo? Ali jedno je sigurno, biće to vožnja koju nećemo moći dugo, dugo da zaboravimo! E pa posle svih navedenih, došao je red na pravu cvetnu bajku, i to onu inspirisanu Alisom iz zemlje čuda! 

Od detalja dominirao je cveće, kao i činjenica da je Karl spustio struk te predstavio suknje niskog struka koje je kombinovao uz kratke top, prozirne modele. Veliki teatralni, dramatični šeširi i kapice ukrašene mrežicama savršeno su finiširali njegove bajkovite haljine i suknje iz haute couture kolekcije.

Reviju je otvorio defile muških i ženskih modela obučenih u tvid kostime koji su nalik baštovanima nosili plastične korpe za zalivanje, stilizovani u šešire s širokim obodom. Od materijala dominirao je til, dok je forma varirala od A do one s punom suknjom, a na samom kraju usledila je eterična venčanica koju su na pistu ispratili umesto deveruša, muški modeli. 

Karl Lagerfeld nas je odveo u novu Chanel bajku u kojoj dominiraju romantične kreacije bogate jarkim bojama, dok je glavni motiv nove kolekcije cveće.