Nedelju visoke mode u Parizu koja uvek prethodi famoznim RTW nedeljama otvorila je Donatella Versace koja je prikazala svoju haute couture kolekciju za liniju Atelier  Versace.

Da ćemo prisustvovati spektakularnoj reviji nagovestila je no. 1 zvanica i lice modne kuće Lady Gaga koja se pojavila u crnoj, glam haljini iz najnovije kolekcije. Ovo je možda čak bio i njen najbolji look do sada, ali o Gagi smo već pisali, vratimo se reviji.

Za razliku od Diora koji je kasnije prikazao razigran New Look, Donatella je na pistu izvela moderne beduinke u senzualnim, haljinama na preklop za čiju inspiraciju je poslužila muzička zvezda iz osamdesetih Grace Jones.

Neprikosnovena Grace koja je imala i još uvek ima jedna od najavangardnijih i najupečatljivijih stilova, verujemo da bi bila krajnje zadovoljna ovom kolekcijom jer nam je bio potreban samo jedan pogled na nju pa da zamislimo Grace kako peva La vie en Rose u nekom seksi, svilenom kombinezonu sa kapom za glavu. 

Pored svilenih haljina i kombinezona, videli smo i vrlo atraktivne modele kratkih bundi.

Donatella je na pistu izvela moderne beduinke u senzualnim, haljinama na preklop za čiju inspiraciju je poslužila muzička zvezda iz osamdesetih Grace Jones.