Versace P/L 2012 Couture

Versace P/L 2012 Couture

Haljine ove Donatelline kolekcije su kao stvorene za fotografisanje i poziranje na crvenom tepihu. Dugačke korset haljine akcentuju i izdužuju figuru, dok im transparentna čipka daje vanvremenski izgled i dopunjuje jednostavan kroj. Kratke top haljine u jakim bojama, zatim kombinezoni nošeni sa visokim čizmama, kao i kratke haljine u zlatnim nijansama u kombinaciji sa zip-jaknama od istog materijala.

Maurizio Galante P/L 2011

Maurizio Galante P/L 2011 Couture

Prolećna kolekcija ovog dizajnera je pokazala da u dizajnu zaista ne postoje granice...

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier J/Z 2011/2012 Couture

Futurističke forme u crvenoj boji ovu kolekciju čine upečatljivom.

Christian Dior J/Z 2011

Christian Dior J/Z 2011 Couture

Geometrijski dezeni i forme ukombinovani sa svim mogućim bojama, uključujući i njihove metalik varijante.

Alexis Mabille Couture

Alexis Mabille J/Z 2011 Couture

Ovaj mladi dizajner je dokaz nemerljivog potencijala pariske visoke mode. Inspriraciju za ovu kolekciju pronašao je u La Fontaine-ovim basnama. Koža, krzno, perje...

Armani Privé J/Z 2011

Armani Privé J/Z 2011 Couture

Jesenja kolekcija predstavlja svojevrsni omaž Japanu. Dramatični look odevnih kombinacija upotpunjen je šeširima Philipa Treacyja inspirisanih origami arhitekturom.

Bouchra Jarrar J/Z 2011

Bouchra Jarrar J/Z 2011 Couture

Nedelja visoke mode podrazumeva mnogo krinolina. Bouchra Jarrar je oštrom tehnikom pokazala oštrinu svoje vizije visoke mode.

Anne Valérie Hash

Anne Valérie Hash J/Z 2011 Couture

Deset godina postojanja ova dizajnerka je proslavila u svom skromnom maniru - pikazivanjem deset modela. Iako su njeni modeli bazirani na realnosti ne znači da nisu iz sanjalački. To se ogleda u kombinovanju boja.

Elie Saab P/L 2011

Elie Saab P/L 2011 Couture

I devet godina nakon što je prvi put privukao pažnju javnosti haljinom za Halle Berry na dodeli Oskara, Elie Saab je ostao dosledan svom stilu. Njegovi modeli su laskavi, sofisticirani i ženstveni.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next prikazano: 85 - 96