Christian Dior

Christian Dior J/Z 2012 Couture

Struk! Koji god komad budete izabrali ove jeseni, zlatno pravilo je da istaknete struk. Dior na to sugeriše svojom jesenjom Couture kolekcijom. Strukirani sakoi, kaputi, haljine, peplumi. Sve je podređeno liniji tela.

Armani Privé

Armani Privé J/Z 2012 Couture

Modeli bez oštrih linija, ponekad over-size. Pantalone koje ističu visoki struk ukombinovane su sa sakoima sa jednim redom ili bez kopčanja. Tokica i pismo tašne su nezaobilazni detalji, a uz večernje haljine kreator je kombinovao futurističku viziju vela.

Stephane Rolland

Stephane Rolland P/L 2012 Couture

Skulpturalne forme u beloj, crnoj, crvenoj i zelenoj boji postignute su maštovitim naborima materijala. Velike kragne, reveri, prenaglašeni bokovi, šlepovi, kao i veliki metalni ukrasi i kaiševi čine ovu kolekciju nesvakidašnjom.

Elie Saab

Elie Saab P/L 2012 Couture

Haljine inspirisane magijom, bojama i mirisima letnjih bašti čine još jednu očaravajuću kolekciju ovog talentovanog dizajnera. Prelepi komadi raznih dužina u pastelnim bojama veoma bajkovito oslikavaju kako visoka moda zaista i treba da izgleda...

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier P/L 2012 Couture

Kolekcija inspirisana stilom Amy Winehous sačinjena je od kreacija u prepoznatljivom pin-up stilu uz dodatak visoko natapiranih punđi karakterističnih za čuvenu pevačicu. Korseti, krinoline, mrežaste čarape, lak, koža...

On Aura Tout Vu

On Aura Tout Vu P/L 2012 Couture

"Vatrena" kolekcija koja ostavlja bez daha kako zbog jarkih boja, tako i zbog maštovitih futurističkih krojeva i aksesoara. Čak je i pepito dezen u bojama plamena i žara, a čipka i til pojačavaju dramaturgiju maštovitih modela. Kraljevsko plava, crna i belu su tu da naprave balans.

Christian Dior

Christian Dior P/L 2012 Couture

Bill Gaytten je povodom kolekcije izjavio da je glavna zamisao bila videti umetnička dela ateljea Dior kao kroz rendgen. Haljine od providnih materijala, koji padaju u više slojeva, otkrivaju pravu kostrukciju haljine i rešavaju misteriju koja se krije ispod površine. Kolekcija evocira glamur pedesetih godina 20. veka. Haljine namenjene dnevnim varijantama su strukirane, do kolena, sa širokim obodima, dok u večernjoj kolekciji možemo videti pencil suknje u kombinaciji sa kožnim rukavicama.

Armani Privé

Armani Privé P/L2012 Couture

Menjanje zmijske košuljice i rađanje leptira iz čaure bili su inspiracija Giorgia Armanija za ovu kolekciju. Crna, zelena i siva, pojedinačno ili zajedno u jednom dezenu, iako na prvi pogled deluju pomalo mračno, zapravo odišu visokom elegancijom. Tome treba dodati kožu i svilu koje su pravi izbor za ovakve krojeve.

Christophe Josee

Christophe Josee P/L 2012 Couture

Ovom kolekcijom Christophe Josee je pokazao lepotu nežne tkanine koja pada u bogatim naborima. Ako tome dodamo jarke boje i suptilne detalje na izrazito ženstvenim modelima koji prate liniju tela, nesumnjivo je da će ova kolekcija dopasti svima koji vole nežnost.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next prikazano: 73 - 84