Dior couture 2014.

Dior: Razigrani minimalizam

Igra krojevima, geometrijski sečeni detalji, neutralnost boja čini prolećnu kolekciju visoke mode Rafa Simonsa za Dior...

Atelier Versace

Atelier Versace: Senzualne beduinke u stilu Grace Jones

Donatella je na pistu izvela moderne beduinke u senzualnim, haljinama na preklop za čiju inspiraciju je poslužila muzička zvezda iz osamdesetih Grace Jones.

Chanel

Chanel FW 2013/14 Haute Couture

Svaka kolekcija modne kuće Chanel je najiščekivanija u sezoni. Haute couture kolekcija za jesen/zimu 2013./2014. još jednom je pokazala zašto Karl Lagerfeld može “ućutkati” i najžešće kritičare. Lagerfeld je novu reviju prikazao u razrušenoj dvorani sa slikom budućnosti u pozadini. Veran je klasičnom izražavanju, strogim krojevima i sivoj boji.

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier FW 2013/14 Haute Couture

Jean Paul Gaultier ostao je veran svom zaigranom stilu, pa je na piste poslao leopard print, futurističke kreacije i neobične frizure nalik na odašiljače, a novu haute couture kolekciju za jesen/zimu 2013/14 predstavio je na pariskoj Nedelji mode.

Elie Saab

Elie Saab FW 2013/14 Haute Couture

Jedan od najboljih dizajnera za crveni tepih, veličanstveni Elie Saab, predstavio je haute couture kolekciju za jesen-zimu 2013/14. na Nedelji mode u Parizu. Kolekcija je oduševila prisutne, a jednostavni, ženstveni i modeli “kao iz bajke” već su njegov dobro poznati recept za uspeh.

Giorgio Armani Prive

Giorgio Armani Prive FW 2013/14 Haute Couture

Sofisticirana Armanijeva kolekcija za jesen/zimu 2013/14 oduševila je publiku, a bazirana je na nude looku u bež boji, pokojoj crnoj kombinaciji i tilu.

Zuhair Murad

Zuhair Murad FW 2013/14 Haute Couture

Ovaj libanski modni dizajner poznat je po svojim vrhunskim večernjim haljinama koje su omiljene mnogim svetskim zvezdama. Slavne žene ga obožavaju i to s razlogom, jer svakom svojom kreacijom uspeva da pretvori žene u kraljice i princeze. Pogledajte couture reviju za jesen/zimu 2013/14 održanu na pariskoj Nedelji mode.

Giambattista Valli

Giambattista Valli FW 2013/14 Haute Couture

Drugog dana pariske Nedelje visoke mode predstavljena je kolekcija modne kuće Giambattista Valli haute couture za jesen/zimu 2013/14 . Slavni kreator je inspiraciju pronašao u porcelanu, a i sama scenografija je bila u tom duhu. Kolekcijom dominira nežna i romantična bela boja koja je osvežena pastelnim detaljima žute i pink, ali i komadima u jarkim bojama. Volumen je glavni element ove kolekcije koji se povlači kroz sve kreacije.

Christian Dior

Christian Dior FW 2013/14 Haute Couture

Inspiraciju za novu kolekciju Raf Simons pronalazio je u gotovo svim delovima sveta - Aziji, Evropi, Africi kao i Južnoj i Severnoj Americi. Novom Diorovom kolekcijom preovlađuju jarke boje, a glavni cilj kreatora bio je da u visku modu povrati osećaj za realnost.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 next prikazano: 49 - 60