Zuhair Murad

Zuhair Murad FW 2013/14 Haute Couture

Ovaj libanski modni dizajner poznat je po svojim vrhunskim večernjim haljinama koje su omiljene mnogim svetskim zvezdama. Slavne žene ga obožavaju i to s razlogom, jer svakom svojom kreacijom uspeva da pretvori žene u kraljice i princeze. Pogledajte couture reviju za jesen/zimu 2013/14 održanu na pariskoj Nedelji mode.

Giambattista Valli

Giambattista Valli FW 2013/14 Haute Couture

Drugog dana pariske Nedelje visoke mode predstavljena je kolekcija modne kuće Giambattista Valli haute couture za jesen/zimu 2013/14 . Slavni kreator je inspiraciju pronašao u porcelanu, a i sama scenografija je bila u tom duhu. Kolekcijom dominira nežna i romantična bela boja koja je osvežena pastelnim detaljima žute i pink, ali i komadima u jarkim bojama. Volumen je glavni element ove kolekcije koji se povlači kroz sve kreacije.

Christian Dior

Christian Dior FW 2013/14 Haute Couture

Inspiraciju za novu kolekciju Raf Simons pronalazio je u gotovo svim delovima sveta - Aziji, Evropi, Africi kao i Južnoj i Severnoj Americi. Novom Diorovom kolekcijom preovlađuju jarke boje, a glavni cilj kreatora bio je da u visku modu povrati osećaj za realnost.

Versace

Versace FW 2013/14 Couture

Kolekcijom preovlađuju blještavi detalji, prozirni materijali i linije koje naglašavaju ženske obline, a reviju je otvorila slavna Naomi Campbell. Donatella Versace inspiraciju za novu kolekciju jesen/zima 2013./14. pronašla je u crno-belim filmovima i fotografijama.

Alexis Mabille

Alexis Mabille FW 2013/14 Haute Couture

Proslavljeni kreator Alexis Mabille predstavio je na Nedelji mode u Parizu haute couture kolekciju za jesen/zimu 2013/14, za koju je inspiraciju pronašao u radu italijanskog slikara iz 19. veka Giovannija Boldinija. Nabori na velikim satenskim haljinama i beli cvetovi koji preovlađuju u ovoj kolekciji, inspirisani su pokretima Boldinijeve slikarske četkice, koje je tridesetdvogodišnji Mabille maštovito preneo na svoje kreacije.

Alexis Mabille

Alexis Mabille P/L 2013 Couture

Odeća u naborima, sa raskošnom čipkom i vezenim kragnama u kombinaciji sa uskim pantalonama odaju utisak dvorskog odevanja uklopljenog u moderni dizajn. Čipkane dugačke suknje i večernje haljine od svile koralne boje učinile su ovu kolekciju nezaboravnom.

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier P/L 2013 Couture

Bogata i raznovrsna kolekcija, a svaki komad je u svom stilu i iznenađujući. Pruge, asimetrične forme, otvorena ramena, detalji od tila, maksi dužina haljina koje se šire ispod kukova, široke pantalone, zlatni pojasevi učinile su da revijom dominira gipsy style.

Bouchra Jarrar

Bouchra Jarrar P/L 2013 Couture

Urbano i praktično, a šik! Pantalone koje se sužavaju, u tamno plavoj boji i kaputi sa krznom i dugmadima od mesinga zaštitni su znak ove kolekcije. Zavodljivost komada se ogleda u spoju strogih krojeva sa lakovanom kožom, krznom i vunom.

Valentino

Valentino P/L 2013 Couture

Uspešan spoj strogih krojeva i romantičnog ženstvenog stila. Različite dizajnerske forme inspirisane prirodom, pticama, leptirima i cvećem pokazale su umešnost zanatskih radionica kuće Valentino. Čipka, til i organdin ukrašeni kristalima i perlama od topaza najčešći su materijali ove kolekcije.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 next prikazano: 49 - 60