Valentino Couture 2014.

Valentino: Modna sonata

Fantastičnih 55 haljina za fantastičnih 55 opera čini haut couture kolekciju modne kuće Valentino za proleće 2014.

JPG Couture 2014

Jean Paul Gaultier: Raskošne leptirice

Leptiri su bili lajt motiv ove revije “igrajući” iznad struka u neobičnim krojevima, a pred sam kraj revije pojavila se i kraljica burleske Dita Von Teese u korsetu duboke plave boje koji je takođe podsetio na leptirova krila.

Elie Saab Couture 2014

Elie Saab: Prava doza glamura

Libanski dizajner je konstantan i veran svom prepoznatljivom stilu, ali u svojoj konstantnosti Elie moćno vlada visokom modom...

Ulyana Sergeenko Couture

Ulyana Sergeenko: Romantična fuzija materijala i boja

Ženstvena kolekcija u kojoj je ruska nota dominirala u vidu turbana i pojaseva, dok je kompletan utisak bio nekako francuski i to najviše zahvaljujući senzualnim modelima od svile, pogotovo kombinezonima i korsetima.

Chanel Couture 2014

Chanel: Karlov sportski chic

Štitnici za kolena i laktove opšiveni draguljima, naglašen struk, patike, torbice oko struka i pastel.... sportski chic u režiji Karla Lagerfelda, sve sa Carom Delevingne koja je zatvorila reviju kao prava vesnica proleća!

Valli couture 2014.

Giambattista Valli: Spontana ženstvenost

Igra fantastičnim bojama, bogatstvom materijala, naborima i detaljima čini prolećnu kolekciju Giambattiste Vallija namenjenu za elegantnu mladu ženu punu života...

Dior couture 2014.

Dior: Razigrani minimalizam

Igra krojevima, geometrijski sečeni detalji, neutralnost boja čini prolećnu kolekciju visoke mode Rafa Simonsa za Dior...

Atelier Versace

Atelier Versace: Senzualne beduinke u stilu Grace Jones

Donatella je na pistu izvela moderne beduinke u senzualnim, haljinama na preklop za čiju inspiraciju je poslužila muzička zvezda iz osamdesetih Grace Jones.

Chanel

Chanel FW 2013/14 Haute Couture

Svaka kolekcija modne kuće Chanel je najiščekivanija u sezoni. Haute couture kolekcija za jesen/zimu 2013./2014. još jednom je pokazala zašto Karl Lagerfeld može “ućutkati” i najžešće kritičare. Lagerfeld je novu reviju prikazao u razrušenoj dvorani sa slikom budućnosti u pozadini. Veran je klasičnom izražavanju, strogim krojevima i sivoj boji.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 next prikazano: 37 - 48