Nakon prve epizode u kojoj smo imali insajderski look na Jacquemus i Dior reviju, te priliku da u ekskluzivnim intervjuima saznamo šta imaju o novoj sezoni da nam otkriju kreativci ova dva brenda - Simon Port Jacquemus koga zovu i "princom Pariza" i Maria Grazia Chuiri, ali i make-up guru Peter Philips te Cara Delevingne, ekipa ELLE International-a na čelu sa kanadskom novinarkom Monicom Ainley, uputila se na revije brendova Chloe, Saint Laurent i Ricka Owensa.  

(Behind the seams 01: Zavirite na revije Jacquemus i Dior)

Monica nas je prvo sprovela kroz street style pred samu Chloe reviju, naglasivši koliko su #chloegirls prepoznatljive i omiljene svim fotografima ulične mode. Nakon nekoliko brzinskih intervju sa Chloe devojkama koje su saglasne da ih odlikuje taj boho-chic-feminine vajb, videli smo i najzanimljivije momente revije te čuli šta o Chloe estetici misli kreativni direktor brenda Natacha Ramsay-Levi, te koji look je must have urednici korejskog ELLE izdanja.  

Zatim se ELLE ekipa preselila na Trocadero da doživi taj neon glam u režiji Anthony Vaccarella za Saint Laurent, kao i front row na reviji Ricka Owensa.

Pogledajte u nastavku drugu epizodu Behind the seams projekta:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/