Bezvremeni komad: Kako teksas suknju nose poznate dame u letnjim mesecima?

Ni sportski komad, ni elegantan, ali uvek pomalo casual - ovaj model suknje sa sobom donosi neformalnost, ali isto tako i pregršt opcija. Ukoliko izabrete pravi model naravno.

Letnju must have koji izgleda fenoemnalno: Suknjica za tenis!

Zapravo, ne samo suknjica za tenis, već po svoj prilici i kompletan outfit teniserke.

Ovako se nosi: Minimalizam 90-ih kao najefektniji trend leta

Možda je trenutno aktuelno sve što možete da zamislite: pruge, cvetni pritntovi, tufne, animal...Međutim, koliko je zaista efektno ono što je dostpuno svima, akoliko igra forme, klasičnog kroja i boja?

Komad koji nikako ne stoji svima ali je jedan od vodećih ovog leta

Kada temepratura pređe 30 podeoka, mnogi od nas više neće toliko voditi računa o tome da li je njihov stajling perfektan, dok god je komforan i praktičan - razlog zbog koga je ovaj model omiljen u letnjim mesecima.

Večna klasika po ugledu na poznate: Kako da i ovo leto nosite crno-bele pruge?

Kombinacija crne i bele boje oduvek se smatrala bezvremenim spojem koji u kojoj god formi bio prikazan, donosi određenu vrstu elegancije, ali i nekog posebnog letnjeg šarma. ztao praktično nikada ne izlazi iz mode.

Pantalone u boji kao najefektniji komad leta: Ovako se nose

Majica u boji i jeans, bež ili bele pantalone - vrlo jednostavan recept za stajling koji je pun pogodak. Ali zašto se pored toliko izbora koji nam trendovi donose, ograničavo na igru na sigurno?

Vodeći modni trik za stilizovanje pantalona i sandala

Ovo nije trend za svakoga, ali za one od vas koje se za njega opredele, budite sigurno da niste omašile, jer pantalone na ovaj način stilizuju već neko vreme sve moguće fashion ikone!

Fantastičnih 6 miliona evra: Ni Kate, Ni Meghan ova aktulena kraljica imala najskuplju venčanicu u istoriji!

Zapravo, da preciziramo, 6.600 000 evra koštala je ova neverovatna svadbena haljina.

5 aktuelnih trendova koji su nosile naše bake

Ovo je jedan od onih (doduše retkih) trenutaka kada nam je drago što sve te stare stvari koje se gomilaju na dnu ormara, ipak nismo bacili.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12