Ako vaša Health aplikacija na telefonu misli da ne možete da napravite 10 000 koraka u danu - nije upoznala vaše nove cipele.

Trench kaput, kosa u punđi, kafa u ruci, naočare i patike - ovako izgleda prosečan outfit za besomučne šetnje po gradu u vreme ove pošasti. Kada smo shvatili da su potpetice izgubile smisao, ravne cipele odjednom više nisu bile dosadne. Dizajneri i high street brendovi potrudili su se da nam predstave udobne & stylish modele u kojima ćemo moći da ispunjavamo svakodnevne obaveze, ali i da se osećamo doterano

Zbog toga patike odlažemo u cipelarnik, a biramo elegantnu ravnu obuću.

Pravila nema, a sandale i otkrivena stopala postaju modni hit već na 20 stepeni celzijusa - da, čak iako i dalje nosite duge rukave.

Pa kojih je to 5 najpopularnijih modela ravne obuće za proleće/leto 2021? Mokasine su ponovo na tronu zahvaljujući svojoj bezvremenoj privlačnosti i lakovanom sjaju koji ne zahteva održavanje. Bezbrižno sećanje na detinjstvo oživelo je meduza sandale koje umesto za igru, sada nosimo za odlazak na posao ili duge trač partije po kraju. Baletanke stižu u nikad nežnijem ''zgužvanom'' izdanju, klompe prestaju da se kriju u svoja četiri zida i postaju zvezda ulične mode, dok pletene sandale strpljivo čekaju svojih pet minuta.

Koji je vaš omiljeni model?

1. Mokasine

2. Meduza sandale

3. Zgužvane baletanke

4. Klompe

5. Pletene sandale