Šta se promenilo? Zašto čak i trendseterke daju primat klasici i izgledu koji može da postigne svako sa mnogo malo truda?

Pa, mnogo toga. Doživeli smo globalni zaokret ka prepispitivanju svakog mogućeg standarda, a modni stanardni zbog svoje upitne vrednosti bili su poprilično na udaru.

Površnost je out, vrednost je na ceni. Moda kao takva može da preživi samo ukoliko usvoji koncept manje je više kao primarni.

Za sada dobro je što su mnogi počeli polako, ali sigurno da usvajaju ovaj pravac.

Među njima su ponajviše upravo oni koji danas najviše plasiraju trendove, influenseri i trendseteri naravno, ali i modni mediji koji pomažu da se vest održi u životu i proširi dalje.

Tako smo i mi za vas izabrali pet stajlinga koji se lako mogu uklopiti i sa ostalim stvarima iz vašeg ormara, a pritom su vrlo efektni, trenutno trendy, a biće i u godinama koje dolaze.

Ove ležerne odevne kombinacije nimalo ne deluju kao nešto što ste osmislili za par minuta, a njihova jednostavnost će iznedriti taj pravi casual look kome svi teže.

Kožna suknja

Ako je neki komad ključan za sezonu jesen/zima, to je svakako kožna suknja. Ovaj odevni komad dodaje neverovatnu edgy notu svakom outfitu.

Pepito

Možda podseća na nešto što bi vaša mama ili baka rado nosile, ali pepito je ove godine eksplodirao. Nije bitno da li je klasičan crno beli ili pak onaj u boji, bitno je da je deo stajlinga.

Komplet

Odela u pastelnim tonovima, uvek će biti dobar izbor kada su u pitanju dnevne odevne kombinacije.

Kroko

Ako niste primetili kompleti su baš dominatni ove godine. Od vremena karantina to su trenerke, oduvek odela, a od skoro i kožni kompleti sa krokodilskom šarom.

Somot

Materijal koji je obeležioo eru 70-ih ponovo se vraća na velika vrata, a ukoliko niste fan braon tonova odaberite jednobojnu crnu, koja mu daje luksuzniju notu.