Vodeći modni trik za stilizovanje pantalona i sandala

Foto: Profimedia

Ovo nije trend za svakoga, ali za one od vas koje se za njega opredele, budite sigurno da niste omašile, jer pantalone na ovaj način stilizuju već neko vreme sve moguće fashion ikone!

Počelo je na jesen. Iako to nije stilska novina, sandale sa kaiševima oko zgloba kojim ćete uvezati nogavice, postale su odjednom vodeći modni trik za stilizovanje širokih pantalona.

Nošenje oversize ženskih odela je aktuelno već nekoliko sezona, a na ovaj način došlo je do osvežavanja ovog trenda uz jedan zanimljiv detalj.

Vezivanje pantalona oko članka je modno upečatljivo, skreće pažnju i pokazuje da ste stilski drugačije. Isprobajte ovaj savet, jer može dati potpuno novi izgled vašem svakodnevnom outfitu.

Duboke pantalone opuštenih nogavica možete stilizovati na ovaj način. Tome možete dodati kratak top koji je aktuelan ove modne sezone i uz asesoare poput tankih ogrlica i upečatljivih minđuša zaokružite ovu modnu priču.

Ukoliko odaberete jednostavan outfit poput kombinovanja pantalona sa jednostavnom pamučnom majicom, isprobajte da sandalama sa kaiševima uvežete nogavice i videćete kako uz ovaj mali trik vaš look postaje upečatljiv i atraktivan.

Izvor: cosmopolitan.rs


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin