Naravno, ipak se šalimo. Mada, u jednom trenutku nam je zaista dosadilo da menjamo helanke za trenerku, iste dve pamučne majice za treću i džemper koji se rasteglio za duksericu s kapuljačom.

Jeste udobno, jeste opušteno, ali nakon mesec dana naše modne aspiracije počinje polako ali sigurno da stiže depresije, te sve čežnjivije gledamo u omiljeni par preuskih farmerica.

Međutim, neke od najpoznatijih ličnosti šou-biznisa poručuju nam da razmislimo o stilizovanju ovih udobnih outfita na zabavniji način.

Možete da izgledate podjednako stilizovano, a da se osećate vrlo udobno u kombinaciji omiljenih boja.

Stižu nam topli dani, zašto od omiljene duskerice sa kapuljačom ne biste napravili croped top? Ugledajte se na manekenku Elsu Hosk.

Croped top može da izgleda odlično i ukoliko ispod obučete bodi. SLožite kombo omiljenih boja i napravite svoj savršen trendy kućni outfit za proleće i leto.

Vodite sastanke preko zoom aplikacije i nija vam baš prijatno da konstantno nosite dukseve?

Onda vam je ovo modna lekcija za nauk. Ugledajte se na Selenu Gomez, koja poseduje fenomenalnu trenerku od pletiva u sivoj boji. Toliko stajliš i udobno pritom izgleda, da nam dođe da je uparimo sa štiklama.

Hailey Bieber nas je inspirisala da se oporbamo u kućnom modnom dizajnu. Naime jedan od omiljenih printiva sezone je tie-dye ili delimično obojen, tačnije izbeljen komad garderobe.

Sve što vam treba jeste varikina, špric i trenerka u nekoj jarkoj boji, koju vam nije žao da upropastite.

Emily Ratajkowski demonstrirala nam je kako u potpuno basic komadima koje nosimo po kući možemo da odemo do radnje i izgledamo apsolutno stajliš.