Srećom, letnjim trendovima se možemo veseliti u narednim mesecima. Izgleda da je street style stil podjednako opčinjen trendovima sledeće sezone, jer nekolicina njih sa nedelje mode već privlači pažnju.

Od obaveznih sandala Bottega Veneta do neonskih boja i ovosezonskih bermuda, ovogodišnji modni set dokazuje da ne treba da čekate leto da biste sa zadovoljstvom izneli letnje trendove.

Naravno, stručnjaci iz modne industrije pronalaze sopstvene načine da trendovi odgovaraju i u međusezoni. Na primer, mnoge trendseterke bermude kombinuju uz čizme i blejzere širokog kroja, dok se druge odlučuju da nose neonske nijanse u kombinaciji sa tamnim bojama

Must have sandale

Kao što znamo do sada, ono čega se Bottega Veneta dotakne - pretvara se u modno zlato, a ni njegov najnoviji debi obuće nije ništa drugačiji. Niske temperature na Londonskoj nedelji mode nisu sprečile ljubitelje iste da se pohvale svojim Bottega sandalama. Jednostavno, sandale za kojima su "poludele" devojke širom sveta.

Bermude

Istorijski gledano, to ne bi bio prvi trend za koji biste se odlučile da probate, ali street style set svakako predstavlja must have i za nadolazeću sezonu. Nošene u kombinaciji sa čizmama, blejzerima ili patikama, modni kreatori su dodali sve slojeve koji su potrebni kako bi se bermude nosile i u trenutnoj sezoni.

Neonske nijanse

Ljubitelji Fashion Week-a ne čekaju visoke temperature, jer su se mnogi poslednjih nedelja odlučili za sportske neonske nijanse u obliku prilagođenih odela i sjajnih modnih komada. Samim tim, nema sumnje da će ovaj trend još više zaživeti dolaskom sunčanih dana.

Izvor:Cosmopolitan.rs