Kako sunce počne da viri iza oblaka, tako krenemo i mi da prebiramo po glavi kako bi naši prolećni outfiti trebalo da izgledaju.

Najjednostavniji odgovor je statement haljina.

Bez obrzira da li je u pitanju cvetna ili na pruge, statement haljina je rešenje iz jednog komada za svaki prolećni ormar.

Zahvaljujući širokom izboru u radnjama, poneti jedan uglađen i stajliš izgled nikada nije bilo lakše.

(Trenutno najomiljeni model jeansa kod svih fashion dama)

Dovoljno je da hvatate beleške nekih od najstilizovanijih devojaka širom sveta, koje vladaju uličnim stilom na lokalnim nedeljama mode.

Lekcija je da minimalnim naporom postignete maksimalnu atraktivnost. Samo je uparite sa svojim omiljenim trendi cipelama, nadopunite prelaznom jaknom i bićete dobro do leta.

Košulja-haljine

Ovog proleća u fokusu su košulje-haljine, i to one ženstvenog kroja. Svakako, koji god kroj da izaberete, košulja-haljina je uvek dobra investicija zbog svoje svestranosti u kombinovanju - uparite je sa patikama za vikend, ili sa potpeticama za poslovni izgled.

Mini haljine

Kratke dužine nisu samo za noćne izlaske. Zahvaljujući brendovima poput Nanushka i Reformation, mini haljine dobijaju uglađen dnevni izgled. Savet za uklapanje: stilizujte ih sa prolećnim blejzerom.

Trendi pletivo

Romantične haljine nisu vaš fazon? Probajte pletene haljine u neutralnim ili prigušenim prugama. Dodajte par klasičnih ravnih sandala za osećaj opuštenosti.

U boji limun žute

Zamenite britanski cvetni print za citrusne boje haljina za preokret stila ove sezone. Osvežavajuće je i slatko!

Power Puff Girls

Ako puf rukav nije dovoljan, izaberite haljinu u jarkoj boji i efektnim printovima koji udvostručuju zabavu. Uparite ženski volan sa parom kaubojskih čizmi da ostanete cool.

Crno-beli svet

Crno bele kombinacije su ništa drugo do dosadne. Ali ako se poigrate minimalističkim detaljima, ove haljine će dozvoliti da vaš aksesoar zasija.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>https://www.instagram.com/elleserbia/