Gde trendseterke kupuju najlepše prolećne haljine

Foto: Imaxtree

Prošlu prolećnu sezonu u potpunosti su obeležile haljine koje smo videli u najrazličitijim verzijama i činilo nam se da nikada kao do tada nismo videli lepše i inovativnije modele.

Posebno one sa popularnim prolećnim dezenom: a to je onaj cvetni naravno

Međutim, po svoj prilici ova sezona nam još zanimljivije modele haljina.

Tako da ukoliko ste mislili kako ste se prošle godine obezbedili sa novim komadima i sada svoj fokus možete baciti na preko potrebne suknje koje odlično mogu da se kombinuju u varijanti sporstkih, casual i elegantnih stajlinga, moraćemo da vas obavestimo kako će vam možda ipak trebati još jedna haljina, a po svooj prilici i dve, tri..

Trend koji će uskoro osvojiti i ulice Beograda: 6 načina da nosite jedan tonalitet ovog proleća

Naime u posljednjih nekoliko godina pojavio se čitav niz novih brendova sa pristupačnim cenama, a  specijalnost su im upravo haljine.

Neke od njih ste sasvim sigurno do sada i otkrili.

Dva modela haljina koja će obeležiti proleće

To su na primer neodoljive Ganni haljine koje iz sezone u sezonu viđamo u novim i neobičnim uzorcima, zatim one brenda Rixo, koje su postale prvi odabir za svečane prilike, a koje još brendove naše čuvene trendseterke preferiraju kada su u pitanju haljine otkrijte u nastavku.

Rixo

 

The Vampire’s Wife

 

Ganni

 

Ghost

 

Khaite

 

Gül Hürgel

 

Batsheva

 

Izvor: Elle Croatia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin