Prvi zraci sunca su dočekani sa ogromnim nestpljenjem da se one najdeblje rolke i džemperi spakuju i naprave mesto za šarene lepršave haljine, koje odišu slobodom i ženstvenošću, piše Cosmopolitan.

(Modeli koji se nose i na štikle, i na patike: 5 suknji koje morate imati u svom garderoberu)

Iako su ovi modeli idealni za nošenje ispod teksas jakne, odlično izgledaju i ispod kaputa ili parke.

Ova dva trendi modela doživeće svoj trijumf upravo tokom proleća, kada neće morati da se skrivaju iza kaputa i biće omiljeni komadi u vašem garderoberu! 

(3 esencijalna komada sa kojima ćete na stylish način preživeti kraj zime)

Romantična i lepršava

Ovu sjajnu haljinu odavno je okrila dizajnerka Diane Von Furstenberg i to 1972. godine. Modnim decenijama kasnije, mi smo ovom večnom modelu haljinei dalje verni. Ove prolećne sezone nose se žive boje, poput svetloplave haljine s prugicama. Da, ovo je definitivno haljina koja osvaja na prvi pogled!

Na tregere

Jednostavno ne možemo odoleti ovom stilu haljina koje podsećaju na mladost. Ali dok ste, možda, mrzile da nosite ovakve modele kao male, sada su svakako praktičan must have komad sezone. Mogu se kombinovati sa raznim bluzama, topovima ili košuljama. A džepove koju su neizostavan detalj haljina s tregerima možete iskoristiti da oslobodite ruke od torbi, i dovoljni za telefon, ključeve i omiljeni ruž.

Izvor: Cosmopolitan

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/