Izbor Dite Von Teese: Kako da odaberete savršen donji veš za Dan zaljubljenih

Ponesite haltere za Dan zaljubljenih

Ako nikada niste probali haltere i čarape, sada je pravi trenutak da to uradite! Crne čarape i podvezice su uvek sofisticiran i erotski komad veša, zato bi trebalo da priuštite sebi kvalitetniji komad. Nosim podvezice svakodnevno, tako da su modeli iz moje kolekcije veoma funkcionalni i kvalitetni.

U jednoj prepunoj fioci se nalaze preslatki halteri raznih luksuznih underwear brendova koje mi služe samo za fotografisanje. Kada sam rešila da lansiram svoju liniju, isključivo sam se opredelila za funkcionalnost. Mogu slobodno da kažem da su halteri moja specijalnost.

Nemojte sakrivati donji veš - pokažite ga!

Volim da nosim donji veš kao komad garderobe. U srednjoj školi često sam nosila look koji se sastojao od spavaćice (iz 1950. godine) i kardigana. Takođe, jedan od mojih omiljenih outfita je svakako korset sa pensil suknjom. Često nosim korsete sa tuxedo pantalonama ili uskim capri pantalonama i džemperom ili blejzerom. Imamo nekoliko top haljina koje volim da nosim sa čipkanim grudnjacima, koje samo malo izvire iz haljine.

Manje je uvek više

Ovo je lepota donjeg veša!

Bez obzira na vaš personaliti, možete poneti bilo koju vrstu - i biti šta god poželite! Inače, ja nikada van scene ne otkrivam mnogo kože. Volim da nosim suknje ispod kolena i asimetrične haljine koje mogu da pokažu delić dekoltea. Moja "uniforma" za zavođenje je crna haljina sa dobro porubljenim samostojećim čarapama, crne mat salonke i kožne rukavice. Ovaj look je tajanstven i senzualan u isto vreme.

Iako ste singl, Dan zaljubljenih je takođe vaš dan

Mnogo puta sam provela Dan zaljubljenih kao singl dama, ali me to nije sprečilo u tome da uživam i pripremim se! Krajnja zavodnička praksa u svakodnevnom životu se zasniva na pronalaženju načina da ulovite ili osvojite nekoga.

Zavođenje na najvišem nivou dolazi iz projektovanja svog savršenog sveta, a baš tada će drugi ljudi poželeti da budu deo njega. Kreiranje  predivnog životnog prostora je jednako važno. To je prelepo i senzualno okruženje koje čini da se osećam dobro. U svakom trenutku se osećate ispunjeno i u njemu pronalazite unutrašnje zadovoljstvo.

Tako je i sa donjim vešom... Nema razloga da čuvate senzualnost u polici, ako ste singl. Zapravo, to je savršen trenutak da se osećate zadovoljno i uživate u tome. Čitajte erotske romane, nosite dobar parfem, sredite vaš donji veš i životni prostor koji treba da pršti od seksipila, i bićete spremni za partnera u svakom trenutku!

Opušten look je najprivlačniji

Zapamtite da ne morate da birate između glamura i udobnosti. Smatram da svaki komad veša u mojoj lingerie liniji poseduje funckionalnost ali i seksepil. Otkad sam bila mala, donji veš sam doživljavala kao simbol ženstvenosti, lepote i luksuza.

Moj prvi posao je bio upravo u prodavnici donjeg rublja kada sam imala 15 godina, pa možda zato imam drugačiji pogled na njega. U kasnijim godinama sam naučila kako da ga koristim u igri zavođenja, ali na kraju, moj raniji odnos sa rubljem je ono što me čini dobrom u zavođenju, i van scene.

Dakle, zavođenje u vešu se bazira na seksepilu ali i na načinu na koji nosim taj komad, a on je prilično opušten.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>  https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...