Pradine pamučne kape, The Row-ove "nevidljive" sandale, čuveni supersize slamnati šešir od Jacquemus-a: ovo su bili vodeći aksesoari i najslikaniji modni detalji protekle letnje sezone. 

Od prestižnih modnih kuća do nezavisnih kreativaca, jedan za jednim pojavljivali su se it predmeti koji su rušili Internet svakih nekoliko nedelja. Pomenimo i "Antonia" torbicu brenda Shrimps koja je bila apsolutni predmet žudnje na Instagramu.

Ali, okrenimo se sada godini koja sledi i letu 2019.  

Po pitanju torbi, inspiraciju potražite u devedesetim godinama i retro oblicima te dekade.

Sportska bucket torbica biće zamenjena nešto elegantnijem modelom.

Istovremeno, prirodni materijali poput rafije i slame ostaju prisutni, ali uz jedan tvist ka luksuzu.

Jacquemus je spremio oružje te će pokušati da dostigne slavu ogromnog šešira koji je bio sveprisutan među trendseterkama u toplim mesecima. Francuski kreator dizajnirao je predimenzionirane torbe od rafije sa peteljkama koje sežu gotovo do članaka. Što se nas tiče, obezbedite nam samo jedan primerak i ništa drugo neće biti potrebno za stylish odlazak na plažu.

Trake za kosu su "big deal" - barem tako kažu Dior i Prada. Kreativni direktori modnih kuća zaista su se pokazali na revijama sa kolekcijama za proleće/leto 2019. te preostaje samo da uživamo u prizoru i inspirišemo se novim stilskim formulama za ovaj dodatak koji obožavaju sve devojke koje obožavaju lik i delo Blair Waldorf.

Trend mikro naočara za sunce je završen. I ne samo to, on je okrenut za 180 stepeni jer se sada sve vrti oko zaštitnih stakla poput onih koje nose skijaši. 

U nastavku pogledajte filtriran izbor garantovano najboljih aksesoara koji pretenduju da budu na vašoj listi želja.

1. Ukrasna traka za kosu

Dior


Simone Rocha

2. Torbe od prirodnih materijala

Tod's

Sonia Rykiel

3. Skijaške naočare za sunce

Dior

Givenchy

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/