Spoj kockica u različitim bojama iz sezone u sezonu iznova osvaja modnu scenu, a ove godine karirane pantalone su apsolutni must.

Kombinujemo ih u trendi chic, ali i prefinjenim poslovnim outfitima. 

Karirane pantalone su model koji je ove godine zamenio kariranu suknju kao modni imperativ.

S obzirom na to da se mogu kombinovati u različitim prilikama, viđamo ih kao deo dnevnih, večernjih i poslovnih outfita.

Kada govorimo o modelu kariranih pantalona, nose se apsolutno sve varijacije i kombinacije boja kao i materijala. Nećete pogrešiti odaberete li široke culotte pantalone ili one potpuno uske, pantalone ravnog kroja ili zvonastog; ali budite oprezni da kroj prilagodite figuri, jer pogrešan odabir može je proširiti, a to nije ono što želimo.

Karirane pantalone jako dobro pristaju na uske džemperiće ili, ako se odlučite za usku verziju pantalona, na oversize dukseve ili pletiva. Nose se i na običnu majicu i na elegantnu košulju u kombinaciji sa sakoom.

Volimo ih u svim kombinacijama boja, a posebno volimo to što s ovakvim modelom pantalona možemo koketirati s različitim stilovima i u potpunosti ih prilagoditi sebi. Gotovo svi popularni brendovi u svojoj ponudi imaju nekoliko modela kariranih pantalona, pa ne sumnjamo da ćete sigurno pronaći one savršene baš za vas.

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/