Novi trendovi rađaju se iz dana u dan i poprilično nemoguće je pratiti ih, a budžet većine je ograničen i kupovina iz nedelje u nedelju ili meseca u mesec nije dopustiva. 

Ali, kako biste ipak bile u korak s trendovima i sa starom garderobom, savetujemo vam da primenite sledeća tri besplatna trika koja će u trenu osvežiti postojeće krpice u vašem ormaru i dati im novi izgled. 

Dodajte kaiš

Ako imate predimenzionirani sako, ovo je sjajan način da ga transformišete. Ako vam je dosadio njegov klasičan izgled, jednostavno mu dodajte najzanimljiviji remen iz vaše kolekcije i možda nekoliko komada nakita.

Obucite rolku

Imate osećaj kao da ste istu košulju s dubokim izrezom nosile već stotinu puta? Primenite ovaj jednostavan trik i ispod nje obucite rolku. U trenu ćete dobiti jedan sasvim drugačiji izgled. 

Ukrasite kosu maramom

Ovaj će trik osim kose osvežiti i vašu odeću. Sve što trebate da uradite je da odaberete dužu maramu, zavežete je oko glave ili repa i pustiti je da pada preko majice, košulje ili kaputa. 

Izvor: Index Rouge

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/