Nosivost i komfor glavni su atributi jesenjih trendova.

Klasika u nešto novijem ruhu nosiva je podjednako u casual varijanti, koliko i na poslu, piću nakon posla, pa čak i izlasku. Zavisi svakako od stila koji lično preferirate. Jedan od nama omiljenih komada svakako je košulja-haljina, koja se u jesenjoj varijanti (za razliku od one letnje) ističe idealnom midi dužinom, A krojem i kaišem koji naglašava siluetu.

Uz patike, plitke čizme, baletanke, štikle - ovaj komad moguće je stilozovati u nekoliko fantastičnih varijanti, podjednako efektnih u svakoj prilici.

Isto važi i za recimo jednobojni duks, u ovom slučaju beli.

U zavisnosti od aksesoara, propratnih komada i stilizacije beauty sfere, ovaj sportski model može biti podjednako nosiv u domenu sportske elgegancije, koliko i onom potpuno casual.

Po pitanju samih aksesoara, akcenat je ove jeseni stavljen na makar jedan par cipela u nešto upadljivoj boji.

Crvena je miljenica tmurnih dana, odlično se uklapa sa crnom estetikom, sa jeansom, sa belim komadima. Na vama je samo da se odvažite i konačno pazarite te fenomenalne crvene cipele.

Koji se to još komadi mogu jednostavno stilizovati i nositi praktično ceo dan u arzličitim prilikama pogledajte u nastavku teksta.

foto: Giuliva Heritage Collection, matchesfashion.com

foto: Current Elliott Admirer, modaoperandi.com

foto: Gola, golausa.com

foto: Sonia Rykiel, farfetch.com

PageBreak

foto: Rains overcoat, us.rains.com

foto:Uniqlo, uniqlo.com

foto:The Row, net-a-porter.com

foto: Totême Sassa, toteme-studio.com

foto: Victoria Beckham, net-a-porter.com

foto:The Arrivals, thearrivals.com

foto: Hanes, kennedynewyork.com

foto: J.Crew,  jcrew.com

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/