Svake jeseni postoje određeni komadi garderobe i aksesoara koji su prosto nezaobilazni kod svih ljubitelja mode širom sveta.

Pored nekih timeless komada dizajneri velikih modnih kuća uvek nam pruže po koji osvežen IT piece bez koji poželimo istog trenutka u svom garderoberu. Ipak trebalo bi imati na umu kratkoročnost trendova koji se smenjuju na svakih šest meseci, s toga treba biti mudar u odabiru novog „ljubimca“ koji će krasiti naše stajlinge.

ELLEje odabrao za vas 3 ključna:

Šešir

Bezvremenski simbol otmenosti doživljava ponovni povratak na modnu scenu.

Puff jakna

Ovaj model je odavno must have kod svih fashion influensera i viđen u okviru većine revija u Parizu, Londonu, Njujorku i Milanu. Da li kratka, duža, obojena svim bojama ili monohromatska na vama je da odlučite. Svakako ovo je komad koji ćete vrlo lako implementirati u vaše outfite, posebno jer više nije samo sporty!

Kaubojke

Čizme western motiva nezaobilazan su trend koji će obeležiti ne samo jesen već i zimu. Nužno više ne moraju biti sastavi deo stajlinga koji podseca na filmove o Indijancima i kaubojima. Monohromatske bez bilo kakavog detalja ili printa, sjajna su kombinacija za vaš #OOTD.

Tekst: Igor Jagić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/